ΒΟΛΕΪ

Άνετα στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Κέρδισε με 3-1 τον Παμβοχαϊκό και έκανε το 2-0 στη σειρά
Άνετα στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Παίζοντας «σβηστά» ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ και έκανε το 2-0 στη σειρά, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας την Κηφισιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν μουδιασμένα στο ματς, εμφανώς επηρεασμένοι από την ήττα μεσοβδόμαδα στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ και πήραν το πρώτο σετ με ένα μικρό σερί προς το τέλος του. Η ομάδα του Παμβοχαϊκού πήρε στις λεπτομέρειες το δεύτερο σετ και αυτό… ξύπνησε τους παίκτης του Φερνάντο Μουνιόθ που προσπάθησε να τους εμψυχώσει.

Και αυτό δούλεψε καθώς με καλύτερη λειτουργία στην υποδοχή και αποτελεσματικότητα στην επίθεση, έφτασαν στο 3-1 και πλέον σκέφτονται ήδη το Φάιναλ-4 του κυπέλλου, πριν τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 21-25, 25-23, 21-25, 21-25

** Οι πόντοι του Παμβοχαϊκού προήλθαν από 11 άσους, 50 επιθέσεις, 4 μπλοκ και 31 λάθη αντιπάλων και του Ολυμπιακού από 3 άσους, 53 επιθέσεις, 6 μπλοκ και 36 λάθη αντιπάλων.

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ: Χούγκο Ρόκα 5, Μοράλες 1, Γκλάντστοουν 12, Μουνίθ 13, Παλέντζας 25, Δαλακούρας 7 / Γκάρας (λ. 61%υπ., 44%αρ.), Κωτσάκης 1, Γεωργίου, Βουλκίδης 1, Σαρηκεϊσόγλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζουπάνης 16, Στιβαχτής, Πετρέας 2, Ανδρεάδης 5, Αλεξίεφ 20, Ράουβερντινκ 13 / Στεφάνου (λ. 57%υπ., 22%αρ.), Χριστοφιδέλης, Οϊβάνεν, Μπέμε 6, Δαρίδης (λ.), Ντρζίγκα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άνετα στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.