ΒΟΛΕΪ

Λιποθύμησε εις διπλούν αθλήτρια του ΑΟ Θήρας από τα καπνογόνα

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στο κλειστό γήπεδο βόλεϊ του Άρη και σκηνές απείρου κάλλους, με την Μελίνα Εμμανουηλίδου να λιποθυμάει δύο φορές
Λιποθύμησε εις διπλούν αθλήτρια του ΑΟ Θήρας από τα καπνογόνα

Σε ένα υπεράριθμο σε θεατές γήπεδο διεξήχθη ο τρίτος ημιτελικός βόλεϊ γυναικών μεταξύ του Άρη και της Θήρας. Στο κλειστό βρέθηκαν περισσότεροι από 200 οπαδοί των «κιτρίνων», οι οποίοι είχαν δημιουργήσει μία καυτή ατμόσφαιρα.

Κατά την περίοδο του 3ου σετ και όπως κατήγγειλαν οι άνθρωποι των φιλοξενουμένων, αθλήτρια της Σαντορίνης, η Μελίνα Εμμανουηλίδου, λιποθύμησε από τις έντονες μυρωδιές από την χρήση κάνναβης!

Στο 4ο σετ αγωνίστηκε κανονικά, αλλά τελικά η αθλήτρια δεν άντεξε μετά το τέλος του αγώνα λιποθύμησε για δεύτερη φορά από την αποπνικτική ατμόσφαιρα και τα πολλά καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του Άρη. Αμέσως οι άνθρωποι του γηπέδου κάλεσαν το ΕΚΑΒ, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η αθλήτρια συνήλθε και αναχώρησε με την υπόλοιπη αποστολή.

Η ανάρτηση του παράγοντα του ΑΟ Θήρας στο facebook, Γιώργου Σπυριδάκη

https://www.facebook.com/george.spiridakis.3/posts/1758582440868769

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λιποθύμησε εις διπλούν αθλήτρια του ΑΟ Θήρας από τα καπνογόνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.