ΒΟΛΕΪ

ΤΑΠ ΠΑΟΚ: «Δεχόμαστε πόλεμο από παντού»

Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ έδωσε συνέντευξη Τύπου
ΤΑΠ ΠΑΟΚ: «Δεχόμαστε πόλεμο από παντού»

Επίθεση κατά της ΕΟΠΕ εξαπέλυσε η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ, με αφορμή τα εισιτήρια για το Φάιναλ-4 του κυπέλλου Ελλάδος που θα φιλοξενηθεί στη Ρόδο την προσεχή Παρασκευή και το Σάββατο, 20 και 21 Απριλίου.

Στην διοίκηση είναι έξαλλοι σχετικά με το θέμα των προσκλήσεων που πήραν οι οπαδοί των ομάδων για την διοργάνωση (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ηρακλής οι άλλες τρεις ομάδες), καθώς αναφέρουν πως η ομοσπονδία, δημιουργεί αποκλεισμούς στη παρουσία οπαδών της δικής της ομάδας.

Στη συνέντευξη Τύπου το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κκ. Αντώνης Τσαλόπουλος και Κώστας Παϊσιάδης αντίστοιχα, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Δημήτρης Χασεκίδης, καθώς και ο αθλητής Θάνος Τερζής, με τον Τσαλόπουλο να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος τα τελευταία τρία χρόνια, κατέκτησε τρεις φορές τον τίτλο του Πρωταθλητή και μια φορά τον τίτλο του Κυπελλούχου. Αυτό φόβισε πολλούς. Ο οικονομικά υγιής και αγωνιστικά δυνατός ΠΑΟΚ, φοβίζει και φοβίζει πολύ. Προκειμένου, λοιπόν, να τον αποδυναμώσουν, κάνουν το παν να του στερήσουν το μεγαλύτερο όπλο του, τον περήφανο Λαό του.

Στην προσπάθεια αυτή απαξιώνουν το ίδιο το άθλημα, καθώς και θεσμούς. Περιφέρουν χρονικά και γεωγραφικά την έδρα του τελικού, ενώ αποδεχόμενοι ότι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν συνθήκες τάξης και ασφάλειας για συνολικά 1.000 άτομα, δηλώνουν αδυναμία του κράτους να επιτρέψει την ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών του μέσα στην ίδια τη χώρα για να παρακολουθήσουν ένα αθλητικό γεγονός».

 

«Κλειστό Final-4 στη Νότια Ελλάδα»

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΤΑΠ τόνισε πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εισιτήρια διαρκείας και με το σύστημα των 50 προσκλήσεων, ουσιαστικά τους κόβουν το δικαίωμα να δουν την ομάδα τους.

«Οι 1.200 κάτοχοι διαρκείας του βόλεϊ του ΠΑΟΚ, εκ των οποίων 400 κατηγορίας VIP, οι πολυάριθμοι χορηγοί, ο λαός του ΠΑΟΚ που έχει πρώτο σε προσέλευση φιλάθλων το Παλατάκι, θα μείνει απέξω γιατί έτσι αποφάσισαν. Σέβομαι την πόλη της Ρόδου, αλλά δεν μπορώ να πειστώ ότι θα μείνουν απέξω οι φίλαθλοι των φιναλίστ και εν προκειμένω του ΠΑΟΚ, οι οποίοι γεμίζουν στάδια 8 έως 10 χιλιάδων θέσεων. Κλειστό Final 4 σε μία έδρα που γεωγραφικά ανήκει στη Νότιο Ελλάδα, αν λέει κάτι αυτό!», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, «φωτογράφησε» τον Ολυμπιακό ως «υπεύθυνο» για αυτήν την υπόθεση.

«Είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι τίποτα πλέον δεν είναι τυχαίο. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δέχεται επίθεση σε όλα τα μέτωπα. Από τα γεγονότα του ποδοσφαίρου, την έδρα του Final 4 Χάντμπολ Ανδρών στη Γλυφάδα, την έδρα του Final 4 Μπάσκετ Γυναικών πάλι στη Γλυφάδα, τον πανομοιότυπο τρόπο αποκλεισμού  των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, με ευνοημένο πάντα συγκεκριμένο σωματείο, τις διαιτητικές αποφάσεις στο πόλο, αλλά και γενικότερα σε όλα τα αθλήματα, ακόμη και στα ηλικιακά, συναντάμε απέναντί μας το ‘’αόρατο μακρύ χέρι’’ του συστήματος.

Ποιο είναι το σύστημα, όλοι το ξέρετε. Ο ΠΑΟΚ έσπασε τα δεσμά των χρεών στο ποδόσφαιρο και τρομάζει με τον Ιβάν Σαββίδη στην ηγεσία. Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ με τους σερί τίτλους τους σε όλα τα αθλήματα και την οικονομική τους υγεία τρομάζουν επίσης!».

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΤΑΠ ΠΑΟΚ: «Δεχόμαστε πόλεμο από παντού»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.