ΒΟΛΕΪ

Καραμπέτσος: «Εάν μπουν μέσα στο γήπεδο δέκα θα βγουν λιγότεροι»

Για την επικινδυνότητα του Final Four του Κυπέλλου στο βόλεϊ μίλησε o πρόεδρος της ομοσπονδίας του βόλεϊ Γιώργος Καραμπέτσο με δηλώσεις του στον «FAIR PLAY FM 96,1». Αναφερόμενος στην γκρίνια του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να με διαβεβαιώσει για την ασφάλεια του γηπέδου. Πιστεύω εάν μπουν μέσα δέκα θα βγουν λιγότεροι. Το έχουμε...
Καραμπέτσος: «Εάν μπουν μέσα στο γήπεδο δέκα θα βγουν λιγότεροι»

Για την επικινδυνότητα του Final Four του Κυπέλλου στο βόλεϊ μίλησε o πρόεδρος της ομοσπονδίας του βόλεϊ Γιώργος Καραμπέτσο με δηλώσεις του στον «FAIR PLAY FM 96,1».

Αναφερόμενος στην γκρίνια του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να με διαβεβαιώσει για την ασφάλεια του γηπέδου. Πιστεύω εάν μπουν μέσα δέκα θα βγουν λιγότεροι. Το έχουμε δει τα τελευταία χρόνια».

Διαβάστε όσα σχολίασε:

«Πίεση μπορεί να υπάρχει αλλά εγώ δεν πιέζομαι. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πιέζει και δεν έχει άδικο. Αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που μέχρι στιγμή δεν είπαν τίποτα. Και αυτές φυσικά είναι μεγάλες ομάδες. Εγώ θα σας πω ότι έχω κληρονομήσει μια χρεοκοπημένη ομοσπονδία. Και εγώ θα ήθελα να μαζευτεί κόσμος στο γήπεδο για να μπορέσει η ομοσπονδία να πληρώσει κάποια από τα έξοδα της. Θα ήμουν τρελός να μην θέλω κόσμο. Αλλά δυστυχώς κανένας δεν μπορεί να με διαβεβαιώσει για την ασφάλεια του γηπέδου. Πιστεύω εάν μπουν μέσα δέκα θα βγουν λιγότεροι. Το έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Μακάρι να γινόταν αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί διαμαρτύρονται στον ΠΑΟΚ. Το βόλεϊ δεν παίζεται μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παίζεται και αλλού. Δεν γίνεται να γίνει κάποια ειδική διαχείριση. Η γιορτή του βόλεϊ χάλασε τον τελευταίο καιρό. Εγώ παρ’ όλα αυτά διατηρώ άριστες σχέσεις με όλα τα σωματεία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις διάθεση των προσκλήσεων σημειώνοντας: «Εάν ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρούς χορηγούς τότε ξέρει ότι κάτω από κάποιες προϋποθέσεις μπορώ να βάλω και άλλο κόσμο μέσα. Δεν πρέπει αυτό να γίνεται απλά ονομαστικά. Θα πρέπει να το επιβεβαιώνει και ο χορηγός. Βέβαια σε μικρό αριθμό. Γιατί οι καλές σχέσεις που έχω με τους δήμους που φιλοξενούν την οργάνωση κρατάνε την ομοσπονδία στα πόδια της. Θα έρθει κάποια στιγμή που ο κόσμος θα μάθει για την ομοσπονδία. Ομολογώ ότι δεν ξέρω πως θα πάει το final four».

Για την κίνηση και τον τρόπο της διάθεσης των προσκλήσεων κατέληξε «Πουλήθηκαν όλες μέσα σε δυο ώρες. Όλες πήγαν σε οικογενειάρχες. Εγώ έστειλα στον ΠΑΟΚ δεκαπέντε προσκλήσεις. Όσοι θα έρθουν, θα έρθουν με ονοματεπώνυμο. Ακόμα και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Όλοι θα πάρουν έγκριση από την αστυνομία. Θα υπάρχει αστυνομική δύναμη. Θα πρέπει να αποφευχθούν τα επεισόδια πάση θυσία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καραμπέτσος: «Εάν μπουν μέσα στο γήπεδο δέκα θα βγουν λιγότεροι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.