ΒΟΛΕΪ

Πρώτη μάχη για τον τίτλο στου Ρέντη

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (18:00) για τους τελικούς της Α1 Γυναικών στο βόλεϊ
Πρώτη μάχη για τον τίτλο στου Ρέντη

Η πρώτη «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών στο βόλεϊ, θα πραγματοποιηθεί σήμερα (19/4) στο κλειστό «Μελίνα Μαρκούρη» στου Ρέντη, μεταξύ του Ολυμπιακού και του Άρη (18:00).

Στον Ολυμπιακό οι πανηγυρισμοί… κόπασαν από την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ και έδωσαν δύο παιχνίδια σε 24 ώρες για τα πλέι οφ, με αντίπαλο τους Μακεδόνες. Χωρίς να πάρουν ανάσα, θα πάνε να παίξουν σήμερα τον πρώτο τελικό με τον Άρη, όπου η πρωταθλήτρια ομάδα θα βγει στις τρεις νίκες.

Υπάρχει σαφώς κούραση στα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάσεβιτς που φέτος είναι αήττητες στο πρωτάθλημα (μόλις δύο ήττες έχουν φέτος και αυτές στην Ευρώπη), ωστόσο θέλουν να μην αφήσουν περιθώρια στην ομάδα του Άρη, που έκανε φέτος την υπέρβαση και μπήκε στους τελικούς.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρειάστηκε τρίτο ματς για να αποκλείσει την ΑΟ Θήρας, σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετή ένταση, αλλά και… λιποθυμίες, με την ομάδα της Σαντορίνης να κάνει έντονα παράπονα, ακόμη και στον Υφυπουργό Αθλητισμού!

Από την πλευρά της η ομάδα του Άρη προσπαθεί να επικεντρωθεί στους τελικούς όπου κατεβαίνει χωρίς απουσίες, με τον Ολυμπιακό να έχει τις δύο γνωστές εδώ και καιρό (Νομικού, Ζακχαίου).

Στον Άρη, δεν έχουν καταφέρει ποτέ να τερματίσουν πάνω από την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα (τελευταία φορά αυτό έγινε το 1984) και η παρουσία τους στον τελικό, είναι ότι καλύτερο έχει πετύχει ο σύλλογος στην ιστορία του.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός μετράει πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα και έχει σκοπό να τα κάνει έξι, διατηρώντας αν γίνεται και το αήττητο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρώτη μάχη για τον τίτλο στου Ρέντη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.