ΒΟΛΕΪ

Σίριαλ στη συνέντευξη Τύπου του Final 4

Με απρόοπτα εξελίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (19/04) η συνέντευξη Τύπου του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρόδο το διήμερο 20 και 21 Απριλίου 2018. Ο ΤΑΠ ΠΑΟΚ δεν παρέστη στην ώρα του στη συνέντευξη Τύπου, ενώ μία ημέρα νωρίτερα, την Τετάρτη είχε εκδώσει ανακοίνωση ως διαμαρτυρία...
Σίριαλ στη συνέντευξη Τύπου του Final 4

Με απρόοπτα εξελίχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (19/04) η συνέντευξη Τύπου του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί στη Ρόδο το διήμερο 20 και 21 Απριλίου 2018.

Ο ΤΑΠ ΠΑΟΚ δεν παρέστη στην ώρα του στη συνέντευξη Τύπου, ενώ μία ημέρα νωρίτερα, την Τετάρτη είχε εκδώσει ανακοίνωση ως διαμαρτυρία για εισιτήρια που δεν του διατέθηκαν. Αρχικά, μάλιστα, άπαντες πίστεψαν πως η αργοπορία του είχε να κάνει με την απόφαση να μην παραστεί σε συνέχεια της κόντρας των ανθρώπων του «Δικεφάλου» με την ΕΟΠΕ.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, κ. Γιώργος Καραμπέτσος στην αρχή της ομιλίας του υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να μιλήσει κανείς από τις υπόλοιπες τρεις ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Ηρακλής) αν δεν εμφανιστεί κάποιος εκπρόσωπος από τους «ασπρόμαυρους».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν τηλεφώνημα οι άνθρωποι του «Δικεφάλου», οι οποίοι ενημέρωσαν πως καθυστέρησαν λόγω της προπόνησης και λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στη συνέντευξη Τύπου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σίριαλ στη συνέντευξη Τύπου του Final 4», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.