ΒΟΛΕΪ

Τακουρίδης: «Πιστεύουμε στην ανατροπή»

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ θεωρεί δεν θα τελειώσει στου Ρέντη η σειρά των τελικών στο βόλεϊ
Τακουρίδης: «Πιστεύουμε στην ανατροπή»

Με το 0-2 στην πλάτη ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει σήμερα (8/5) για την Αθήνα, όπου αύριο δίνει τον τρίτο αγώνα στη σειρά των τελικών της Volley League απέναντι στον Ολυμπιακού (9/5, 19:00, ΕΡΤ2) στου Ρέντη.

Με τον Ολυμπιακό να έχει τρεις ευκαιρίες να τελειώσει την σειρά και την κατάκτηση του τίτλου, στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αλλά δεν χάνουν την πίστη τους. Με μειονέκτημα πήγαν και πέρυσι σε πέμπτο ματς στου Ρέντη και κατέκτησαν τον τίτλο, όμως τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα από 0-2 (πέρυσι ήταν στο 2-2).

Δεν χάνουν την αισιοδοξία τους πάντως καθώς έχουν κερδίσει τον Ολυμπιακό μια φορά στο κύπελλο και πιστεύουν πως μπορούν να το επαναλάβουν, αν δε κάνουν βέβαια τόσο άσχημη εμφάνιση σαν κι αυτή στη Πυλαία στο δεύτερο ματς της σειράς.

«Χάσαμε όποια ευκαιρία μας παρουσιάστηκε στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Σε καμία περίπτωση δεν τα παρατάμε πότε. Τακτικά, πλέον, γνωρίζουμε καλά τον αντίπαλο και τι πρέπει να διορθώσουμε στο δικό μας παιχνίδι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γι’αυτό θα δώσουμε το 100% στο γήπεδο για να ξαναφέρουμε, αρχικά, την σειρά στην έδρα μας. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας μέχρι το τέλος για να ανατρέψουμε την σειρά των τελικών», είπε ο κεντρικός της ομάδας, Γιάννης Τακουρίδης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τακουρίδης: «Πιστεύουμε στην ανατροπή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.