ΒΟΛΕΪ

Μένει η Νομικού στον Ολυμπιακό

O Oλυμπιακός ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ότι η Μαρία Νομικού θα συνεχίσει στην ομάδα, καθώς ενεργοποιήθηκε η οψιόν του συμβολαίου της. Η ανακοίνωση O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Mαρία Νομικού μετά την ενεργοποίηση της οψιόν ενός έτους του συμβολαίου της. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Μαρία Νομικού δήλωσε...
Μένει η Νομικού στον Ολυμπιακό

O Oλυμπιακός ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ότι η Μαρία Νομικού θα συνεχίσει στην ομάδα, καθώς ενεργοποιήθηκε η οψιόν του συμβολαίου της.

Η ανακοίνωση

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Mαρία Νομικού μετά την ενεργοποίηση της οψιόν ενός έτους του συμβολαίου της.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Μαρία Νομικού δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί είχαμε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά την οποία προσωπικά έζησα αγωνιστικά στο… μισό λόγω του τραυματισμού μου. Πραγματικά χαίρομαι γιατί η οικογένεια του Ολυμπιακού με στήριξε και τους οφείλω μια χρονιά καλή και να δώσω το 100% του εαυτού μου στην ομάδα. Ελπίζω του χρόνου να έχω υγεία πάνω απ’ όλα και να ζήσουμε μια εξίσου επιτυχημένη σεζόν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μένει η Νομικού στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.