ΒΟΛΕΪ

Νομικός εκπρόσωπος Ολυμπιακού: Η αθλητική δικαστής πέταξε από… πάνω της την υπόθεση!

Το σκεπτικό της απόφασης της Αγγελικής Ανέστη για την τιμωρία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που σχετίζεται με τα εκτός γηπέδου επεισόδια στην Καλλιθέα, δεν έχει καθαρογραφεί. Ομως, ήδη στον Πειραιά συζητούν ότι η αθλητική δικαστής επί της ουσίας… πέταξε από πάνω της την υπόθεση τιμωρώντας με μία αγωνιστική κεκλεισμένων τα τμήματα βόλεϊ των δύο...
Νομικός εκπρόσωπος Ολυμπιακού: Η αθλητική δικαστής πέταξε από… πάνω της την υπόθεση!

Το σκεπτικό της απόφασης της Αγγελικής Ανέστη για την τιμωρία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που σχετίζεται με τα εκτός γηπέδου επεισόδια στην Καλλιθέα, δεν έχει καθαρογραφεί. Ομως, ήδη στον Πειραιά συζητούν ότι η αθλητική δικαστής επί της ουσίας… πέταξε από πάνω της την υπόθεση τιμωρώντας με μία αγωνιστική κεκλεισμένων τα τμήματα βόλεϊ των δύο «αιώνιων» αντιπάλων.

Ο νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Υδραίος εξήγησε μεταξύ άλλων στην κ. Ανέστη ότι δεν μπορεί να τιμωρήσει τους «ερυθρόλευκους», καθώς πρόκειται για μη διαγωνιζόμενο σωματείο (έπαιζαν Παναθηναϊκός – Εθνικός).

Στην αναφορά της Αστυνομίας που έλαβε η αθλητική δικαστής αναγράφονται οι συμπλοκές των οπαδών και ότι αυτοί του Παναθηναϊκού έφυγαν από το γήπεδο και πήγαν προς το σημείο που έλαβαν χώρα τα επεισόδια.

«Η απόφαση αυτή εξεδόθη, λόγω της εμμονής της κ. Ανέστη. Δεν θεώρησε επί της ουσίας υπεύθυνο τον Ολυμπιακό, αλλά προκειμένου να λυθεί ένα θέμα άκρως νομικό το παρέπεμψε στην κρίση του ΑΣΕΑΔ. Αυτό μου είπε. Αυτό που συνέβη είναι πρωτοφανές, αυθαίρετο, μη νόμιμο και προκαλεί κακό προηγούμενο για όλα τα αθλήματα», επεσήμανε ο κ. Υδραίος στο Sportime.gr.

H τελευταία δικάσιμος του ΑΣΕΑΔ έχει οριστεί για τις 21 Ιουνίου και τότε λογικά θα επανεξεταστεί η υπόθεση. Τόσο στην ΕΟΠΕ όσο και στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι η τιμωρία των «ερυθρόλευκων» θα καταπέσει σε αντίθεση με αυτή του Παναθηναϊκού που μπορεί να σταθεί, λόγω της έκθεσης της Αστυνομίας.

Επιτρέπεται το ξύλο σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νομικός εκπρόσωπος Ολυμπιακού: Η αθλητική δικαστής πέταξε από… πάνω της την υπόθεση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καούκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.