ΒΟΛΕΪ

Στο CEV Cup ο Ολυμπιακός , στο Champions League ο ΠΑΟΚ

Τη συμμετοχή του στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση και το CEV Cup δήλωσε ο Ολυμπιακός, καθώς βρήκε ότι είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά παρά τις αλλαγές που έχουν γίνει με τα πριμ και τους κανονισμούς. Αντίθετα με την απόφαση αυτή των «ερυθρόλευκων» ο ΠΑΟΚ  δήλωσε τη συμμετοχή του και πλέον περιμένει από τη CEV να...
Στο CEV Cup ο Ολυμπιακός , στο Champions League ο ΠΑΟΚ

Τη συμμετοχή του στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση και το CEV Cup δήλωσε ο Ολυμπιακός, καθώς βρήκε ότι είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά παρά τις αλλαγές που έχουν γίνει με τα πριμ και τους κανονισμούς.

Αντίθετα με την απόφαση αυτή των «ερυθρόλευκων» ο ΠΑΟΚ  δήλωσε τη συμμετοχή του και πλέον περιμένει από τη CEV να του ανακοινώσει αν θα μπει απευθείας στους ομίλους, στη θέση του Ολυμπιακού, ή αν θα αρχίσει από τα προκριματικά.

Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής αναμένεται να πάρει μέρος στο CEV Challenge Cup όντας φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράταση της CEV στον Παναθηναϊκό λόγω του πένθους για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στο CEV Cup ο Ολυμπιακός , στο Champions League ο ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.