ΒΟΛΕΪ

Ο Ολυμπιακός μιλάει με Μπαράνοβιτς

Ο Ολυμπιακός… ψάχνεται για πασαδόρο και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις και να καλύψει τη θέση αυτή. Ανάμεσα στους αθλητές με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή είναι και ο Πολωνός Mικέλε Μπαράνοβιτς, ο οποίος έχει ιταλικό διαβατήριο.  Ο Μπαράνοβιτς το 2017 φόρεσε τη φανέλα της Πιατσέντζα και είναι μεταξύ των αθλητών που έχουν μιλήσει...
Ο Ολυμπιακός μιλάει με Μπαράνοβιτς

Ο Ολυμπιακός… ψάχνεται για πασαδόρο και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις και να καλύψει τη θέση αυτή. Ανάμεσα στους αθλητές με τους οποίους έχει έρθει σε επαφή είναι και ο Πολωνός Mικέλε Μπαράνοβιτς, ο οποίος έχει ιταλικό διαβατήριο. 

Ο Μπαράνοβιτς το 2017 φόρεσε τη φανέλα της Πιατσέντζα και είναι μεταξύ των αθλητών που έχουν μιλήσει με τους Πειραιώτες.

Οι Πειραιώτες επίσης θέλουν να κρατήσουν όλους τους Ελληνες στην ομάδα, πλην ίσως του Ρουμελιωτάκη. Στόχος είναι να έχουν ελληνικό κορμό.

Επίσης, στα ονόματα που έχουν παίξει μέχρι στιγμής είναι και αυτό του Καναδού Σμιτ. Βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού και έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ολυμπιακός μιλάει με Μπαράνοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.