ΒΟΛΕΪ

Ο Παναθηναϊκός επέλεξε να απέχει από την Ευρώπη

Η νέα διοίκηση θέλησε να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος και έμεινε σταθερή στον αρχικό προγραμματισμό, αποφεύγοντας τις αποφάσεις εν θερμώ
Ο Παναθηναϊκός επέλεξε να απέχει από την Ευρώπη

Την απόφαση να μην λάβει ο Παναθηναϊκός μέρος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της ερχόμενης περιόδου πήραν ο άνθρωποι του, που τρέχουν πλέον την ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Πολλές ομάδες της κατηγορίας, που είχαν την ευκαιρία να παίξουν στην Ευρώπη, αρνήθηκαν να δηλώσουν συμμετοχή στο Challenge Cup της επόμενης περιόδου και κάπως έτσι ήρθε και η σειρά του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, η καινούρια διοίκηση επέλεξε να μην κάνει τα λάθη του παρελθόντος και αποφάσισε να αρνηθεί εξίσου να δηλώσει συμμετοχή.

Αυτή η απόφαση ήρθε επειδή οι ιθύνοντες θέλουν να τηρήσουν το αγωνιστικό πλάνο που έχουν βγάλει, χωρίς υπερβολές και αστοχίες και φυσικά χωρίς να ξεφύγει το μπάτζετ.

Εξ ου και αποφάσισαν να μη δηλώσουν συμμετοχή και να προχωρήσουν κανονικά στον προγραμματισμό τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός επέλεξε να απέχει από την Ευρώπη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.