ΒΟΛΕΪ

Restart στον Ηλυσιακό η Παπαδοπούλου

Η πρώην παίκτρια του Ολυμπιακού βρήκε νέα «στέγη»
Restart στον Ηλυσιακό η Παπαδοπούλου

Από την ομάδα που έκανε το τρεμπλ σε Ελλάδα και Ευρώπη (Ολυμπιακός), στην νεοφώτιστη ομάδα του Ηλυσιακού θα αγωνίζεται η Χαρά Παπαδοπούλου. Η βολεϊμπολίστρια είχε μείνει ελεύθερη και συμφώνησε να ενισχύσει την ομάδα του Ηλυσιακού που θα κάνει την προσπάθεια να μείνει στην κατηγορία και να καθιερωθεί σε αυτήν.

«Το τμήμα βόλεϊ του Ηλυσιακού Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας, Χαράς Παπαδοπούλου, η οποία έμεινε ελεύθερη από τον Ολυμπιακό.

Η Χαρά είναι 22 ετών, έχει ύψος 1,76 και αγωνίζεται στην θέση της πασαδόρου.

Ξεκίνησε το βόλεϊ από την Φιλαθλητική Ένωση Ιωαννίνων, ενώ στην συνέχεια έπαιξε και στον Ηρακλή. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2014-2017) στον Παναθηναϊκό, ενώ την περίοδο 2017-2018 ήταν στον Ολυμπιακό. Είναι διεθνής, με συμμετοχές στις Εθνικές Κορασίδων και Νεανίδων, ενώ το 2015 κλήθηκε στην Εθνική Γυναικών.

Καλωσορίζουμε την Χαρά, στην οικογένεια του Ηλυσιακού», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Restart στον Ηλυσιακό η Παπαδοπούλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.