ΒΟΛΕΪ

«Κλείνει» Γκόρτσιανουκ ο ΠΑΟΚ!

Σε ακόμη μία μεταγραφή προχωρά ο Δικέφαλος
«Κλείνει» Γκόρτσιανουκ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ζένια Γκόρτσιανουκ και βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακοινώσει άλλη μία μεταγραφή.

Ο 31χρονος Έλληνας ακραίος είναι ουσιαστικά ο αντικαταστάτης του Κουμεντάκη, πέρσι αγωνίστηκε στο πολωνικό πρωτάθλημα. Μεταξύ άλλων, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή και τον Φοίνικα Σύρου

Ο Γκόρτσιανουκ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις τόσο με τον Μίταρ Τζούριτς, που έχει ήδη ανακοινωθεί όσο και με τον Ντίμα Φιλίποφ που αναμένεται σύντομα να είναι κι επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ.

Οι δύο επόμενες ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ: Φιλίποφ και Χιμένες

MOTOGP WORLD & SPORTIME μαζί από τις 17 Ιουνίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κλείνει» Γκόρτσιανουκ ο ΠΑΟΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.