ΒΟΛΕΪ

Φτιάχνει… κάστρο κουβανέζικο ο ΠΑΟΚ! Φτάνουν στη Θεσσαλονίκη Χιμένες – Ροντρίγκες

Το νέο του κάστρο φτιάχνει ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ και πατάει στην εγγυημένη κουβανέζικη συνταγή που γνωρίζει καλά.  Ο ακραίος Χαβιέ Χιμένες είναι γνωστό ότι ήταν επιλογή του. Ο 28χρονος ακραίος έρχεται στην Ελλάδα όχι για να συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο Αετό», αλλά για να ανακοινωθεί. Επιστρέφει στους «ασπρόμαυρους» που τον θέλουν πολύ καθώς ξεσήκωνε...
Φτιάχνει… κάστρο κουβανέζικο ο ΠΑΟΚ! Φτάνουν στη Θεσσαλονίκη Χιμένες – Ροντρίγκες

Το νέο του κάστρο φτιάχνει ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ και πατάει στην εγγυημένη κουβανέζικη συνταγή που γνωρίζει καλά. 

Ο ακραίος Χαβιέ Χιμένες είναι γνωστό ότι ήταν επιλογή του. Ο 28χρονος ακραίος έρχεται στην Ελλάδα όχι για να συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο Αετό», αλλά για να ανακοινωθεί.

Επιστρέφει στους «ασπρόμαυρους» που τον θέλουν πολύ καθώς ξεσήκωνε και τους οπαδούς της ομάδας και μαζί του θα ανακοινωθεί και ο κεντρικός Λίβαν Οσόρια Ροντρίγκες.

Είναι στο αεροπλάνο και οι δύο και έρχονται στην Ελλάδα προκειμένου να ανακοινωθούν από τον «Δικέφαλο». Ο δεύτερος το 2016 είχε ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω του σκανδάλου που ξέσπασε με το βιασμό της Φινλανδής, αν και δεν εμπλεκόταν στην υπόθεση. Είναι 24 χρόνων και έχει ύψος 2.01μ.

Oι δυο τους πριν από την πτήση τους

MOTOGP WORLD & SPORTIME μαζί από τις 17 Ιουνίου

«Βόμβα» μεγατόνων στον ΠΑΟΚ με Τζούριτς!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φτιάχνει… κάστρο κουβανέζικο ο ΠΑΟΚ! Φτάνουν στη Θεσσαλονίκη Χιμένες – Ροντρίγκες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.