ΒΟΛΕΪ

Γιάκομπσεν για το βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Νέα μεταγραφική επιτυχία για τους «πράσινους» από την στιγμή που ο Ερασιτέχνης πέρασε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!
Γιάκομπσεν για το βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Πολύ κοντά σε, ακόμη, μία μεγάλη μεταγραφή είναι το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού που βρίσκεται μία ανάσα από τον Άξελ Γιάκομπσεν.

Ο 34χρονος πασαδόρος και αρχηγός της Εθνικής Δανίας με ύψος 1,96 και άλμα στα 346 εκατοστά (!) έχει γεννηθεί στην Αργεντινή, αλλά με ρίζες από τη Δανία, γι’ αυτό και είναι πολιτογραφημένος Σκανδιναβός.

Έχει αγωνιστεί στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στις Αζούλ, Μπολιβάρ, UPCN Σαν Χουάν, στην Ιταλία και στις Πινέτο, Κρέμα, Μάντοβα, στην Αυστρία στην Χοτβόλεϊ στην Πολωνία στην Όλστιν, στη Γερμανία στην Μπουλ και στο Ισραήλ στη Μάτε Άσερ Άκο.

Μάλιστα με τη Χοτβόλεϊ στην Αυστρία κατέκτησε και δύο πρωταθλήματα, ενώ πέρυσι πήρε το Κύπελλο στο Ισραήλ με τη Μάτε Άσερ Άκο.

Μένει η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Γιάκομπσεν, αλλά όλα δείχνουν ότι από την στιγμή που ο Ερασιτέχνης πέρασε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θα είναι διαφορετική ομάδα του χρόνου.

Μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί ο Γιορντάνοφ, με τον Γιάκομπσεν οι ξένοι γίνονται δύο και ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα για ακόμη δύο.

MOTOGP WORLD & SPORTIME μαζί από τις 17 Ιουνίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιάκομπσεν για το βόλεϊ του Παναθηναϊκού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.