ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωσε Έμοντς ο Ολυμπιακός

Η Γερμανίδα βολεϊμπολίστρια ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους»
Ανακοίνωσε Έμοντς ο Ολυμπιακός

Την απόκτηση της Λάουρα Έμοντς ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Η Γερμανίδα βολεϊμπολίστρια υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και θα ενισχύσει την ομάδα σημαντικά στην θέση της ακραίας.

Εδώ και μέρες είχε γίνει γνωστό πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και πλέον έπεσαν και οι υπογραφές. Η Έμοντς έχει 48 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Γερμανίας και είναι 27 ετών. Πλέον θα έχει και η Σάσκια Χίπε μια συμπατριώτισσά της στον Πειραιά, με την Έμοντς να αναφέρει στις πρώτες δηλώσεις της:

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Περιμένω με ανυπομονησία να αγωνιστώ μπροστά στους οπαδούς μας και την φανταστική ατμόσφαιρα! Και το κλαμπ και η πόλη του Πειραιά είναι πραγματικά ξεχωριστά στην Ευρώπη.

Είμαι πραγματικά υπερήφανη που θα έχω την δυνατότητα να αγωνιστώ με τον Ολυμπιακό και να κάτω το καλύτερο δυνατόν τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνής διοργανώσεις. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να βοηθήσω την ομάδα μου να επιτύχει όλους τους στόχους της!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωσε Έμοντς ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.