ΒΟΛΕΪ

Έμεινε στον Ολυμπιακό ο Ράουβερντινκ

Ο Ολλανδός ακραίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο
Έμεινε στον Ολυμπιακό ο Ράουβερντινκ

Ο κορυφαίος ξένος ίσως του πρωταθλήματος της Volley League, ανανέωσε με τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Γερούν Ράουβερντινκ που συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Ο Ολλανδός ακραίος έκανε εξαιρετική σεζόν και μαζί με τον Μπέμε ήταν οι κορυφαίοι ξένοι του Ολυμπιακού στην σεζόν που ολοκληρώθηκε. Και οι δύο ήθελαν να μείνουν στην ομάδα, με τον Ράουνβερντινκ να έχει υπογράψει και να ακολουθεί ο Γερμανός…

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν! Η προηγούμενη αγωνιστική χρονιά ήταν πραγματικά καλή με αξέχαστες στιγμές! Ελπίζω να ξαναζήσουμε ανάλογες στιγμές και του χρόνου και να πάμε ακόμα καλύτερα κατακτώντας όλους τους στόχους μας», ανέφερε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έμεινε στον Ολυμπιακό ο Ράουβερντινκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.