ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωσε Κωνσταντινίδου ο Ολυμπιακός

Την απόκτηση της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού. Η 21χρονη θα είναι η δεύτερη πασαδόρος, δηλαδή η αλλαγή της Στέλλας Χριστοδούλου. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου. Η διεθνής πασαδόρος (16/09/1996) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους. Στις πρώτες της δηλώσεις...
Ανακοίνωσε Κωνσταντινίδου ο Ολυμπιακός

Την απόκτηση της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού. Η 21χρονη θα είναι η δεύτερη πασαδόρος, δηλαδή η αλλαγή της Στέλλας Χριστοδούλου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου. Η διεθνής πασαδόρος (16/09/1996) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτους.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού στο olympiacossfp.gr η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου ανέφερε τα εξής: «Μετά από την περσινή πορεία, ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ομάδα σε όλη την Ελλάδα που κάποια αθλήτρια θα σκεφτεί να ακολουθήσει. Και για εμένα προσωπικά, ερχόμενη από την Αμερική, αποτελεί την πρώτη επιλογή που θα κοιτούσα για το μέλλον μου. Εύχομαι να μπω στο κλίμα της ομάδας, που ήδη έχω εμπειρίες από τις συμπαίκτριές μου, στην εθνική και να συνεχίσουμε την ίδια πορεία για να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωσε Κωνσταντινίδου ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.