ΒΟΛΕΪ

Όκολιτς: «Δέχτηκα αμέσως την πρόταση του ΠΑΟΚ»

Ο Σέρβος κεντρικός μίλησε στο Sportime για την μεταγραφή του στους κυπελλούχους Ελλάδος
Όκολιτς: «Δέχτηκα αμέσως την πρόταση του ΠΑΟΚ»

Η μεταγραφή της καλοκαιρινής σεζόν στο βόλεϊ, ήταν αναμφίβολα αυτή του Αλεκσάνταρ Όκολιτς στον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος κεντρικός θα αλλάξει επίπεδο τους κυπελλούχους Ελλάδος που έχουν δημιουργήσει μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, με στόχο να πάρουν πίσω τα σκήπτρα από τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος μίλησε στην έντυπη έκδοση του Sportime και τον Νίκο Τοσκίτση, αναφέροντας πως δεν έκατσε καν να το σκεφτεί στην πρόταση που του έγινε, αλλά και πως είναι ενθουσιασμένος που θα παίξει με τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα.

«Δεν μιλούσαμε πολύ καιρό (σ.σ. για τις διαπραγματεύσεις). Ήθελα να αλλάξω χώρα να φύγω από τη Γερμανία και να κάνω κάτι διαφορετικό. Όταν ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και ελκυστική. Έτσι είπα πολύ γρήγορα το «ναι» και ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να γνωρίσω ακόμα καλύτερα τον ΠΑΟΚ», ανέφερε ο Όκολιτς που ρωτήθηκε για το αν γνωρίζει κάτι για την ομάδα.

«Γνωρίζω ότι είναι πολύ καλή ομάδα με υψηλούς στόχους και ότι έχει εκπληκτικούς οπαδούς. Πραγματικά τέτοιοι οπαδοί σου δίνουν περισσότερη ενέργεια στους αγώνες σου. Πιστεύω ότι θα είναι εντυπωσιακό να το ζήσω αυτό και να μπορέσουμε να αλλάξουμε παίκτες και κόσμος τα συναισθήματα μας και να πανηγυρίσουμε τίτλους».

Ο Σέρβος είπε μάλιστα πως θα νοιώθει σαν στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν έχω έρθει ποτέ αλλά οι συμπαίκτες μου στην Εθνική ομάδα και άλλοι φίλοι μου, μου έχουν πει πως είναι μία πανέμορφη πόλη που σίγουρα θα μου αρέσει καθώς η θάλασσα αλλά και οι άνθρωποι θυμίζουν πολύ την πατρίδα μου τη Σερβία», σχολίασε.

Στο τέλος άφησε και ένα μήνυμα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τους στόχους της ομάδας…

«Στόχος μου είναι να κερδίσουμε ότι μπορούμε, τα πάντα, όλα. Περιμένω πως και πως να έρθω και να μπορέσουμε μαζί με τους συμπαίκτες μου να κατακτήσουμε τίτλους δίνοντας καθημερινά όλο και περισσότερα και να παλεύουμε για κάθε πόντο για κάθε νίκη».

Ο Οκολιτς υπόσχεται στην «ΠΑΟΚάρα» του για το πρωτάθλημα!

«Φωτιά» ο ΠΑΟΚ με τη μεταγραφάρα Όκολιτς! [vids]

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Όκολιτς: «Δέχτηκα αμέσως την πρόταση του ΠΑΟΚ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.