ΒΟΛΕΪ

Ανακοίνωσε Εφραιμίδη ο ΠΑΟΚ

Επιβεβαίωση του Sportime.gr για την μεταγραφή του στον «δικέφαλο»
Ανακοίνωσε Εφραιμίδη ο ΠΑΟΚ

Πλήρης επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ του Sportime.gr με την μεταγραφή του Νικήτα Εφραιμίδη στον ΠΑΟΚ. Το ΤΑΠ ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου λίμπερο ο οποίος θα ενισχύσει την νέα του ομάδα στην συγκεκριμένη θέση.

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον Νικήτα Εφραιμίδη.

Ο έμπειρος αθλητής (ύψος 1.91 μ.) είναι γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1989 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο», αναφέρει η ανακοίνωση του τμήματος, με τον Εφραιμίδη να δηλώνει:

«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και τιμή που θα αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία και πολύ βαριά φανέλα. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια και από τον αδερφό μου για την ομάδα και τον κόσμο. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου να φέρουμε τον ΠΑΟΚ και πάλι στην κορυφή και να πανηγυρίσουμε μαζί με τους φιλάθλους μας».

Ο Εφραιμίδης ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή και έπαιξε σε συλλόγους της Θεσσαλονίκης, πριν καταλήξει στην Νίκη Αιγινίου και μετά να ακολουθήσουν οι Λαμία, Φοίνικας Σύρου, Παμβοχαϊκός και η Κηφισιά.

Αποκλειστικό: Ο Εφραιμίδης στον ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανακοίνωσε Εφραιμίδη ο ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.