ΒΟΛΕΪ

Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Μπέμε

«Δεν έχουν την ευκαιρία όλοι οι αθλητές να παίζουν μπροστά σε τέτοιο κοινό», είπε μεταξύ άλλων
Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Μπέμε

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορά και την επόμενη σεζόν ο Μάρκους Μπέμε, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (29/6).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.- Τ.Α.Α., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μάρκους Μπέμε. Ο Γερμανός κεντρικός, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Μάρκους Μπέμε δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που και του χρόνου θα αγωνίζομαι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό!

Το κλίμα στην ομάδα είναι υπέροχο, υπάρχει απίστευτη οργάνωση και οι στόχοι μας είναι σε κάθε διοργάνωση να βρισκόμαστε στην κορυφή.

Πέρσι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά, αλλά φέτος θέλουμε τα πάντα και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, μαζί με τους συμπαίκτες μου για να τα καταφέρουμε.

Δεν έχουν την ευκαιρία όλοι οι αθλητές να παίζουν μπροστά σε τέτοιο κοινό και σίγουρα αισθάνομαι προνομιούχος που έχω ζήσει και θα ζήσω τέτοιες εμπειρίες με τον κόσμο του Ολυμπιακού!»

Βατή κλήρωση για Ολυμπιακό στο CEV Cup

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Μπέμε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.