ΒΟΛΕΪ

Ανανέωσε ο Βασίλης Μούχλιας στον Ηρακλή

Ο νεαρός διαγώνιος παρέμεινε στον «γηραιό» και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη
Ανανέωσε ο Βασίλης Μούχλιας στον Ηρακλή

Για τρίτη σερί σεζόν ο Βασίλης Μούχλιας θα φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή Πετοσφαίρισης. Ο νεαρός διαγώνιος ανανέωσε το συμβόλαιο του και την σχετική ανακοίνωση έκανε η διοίκηση του «γηραιού».

«Ως συνέχεια των ανανεώσεων το ΤΑΑ Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή Βασίλη Μούχλια για την νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Η Διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας μας μετά την άψογη συνεργασία που είχαν με τον αθλητή την προηγούμενη χρονιά όπως και οι δυνατές εμφανίσεις του στο final 4 κυπέλλου ανδρών εκριναν απαραίτητη την παραμονή του παίκτη στην ομάδα μας.

Ο Βασίλης Μούχλιας δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω την συνεργασία μου με αυτό το μεγάλο σύλλογο. Η προηγούμενη χρόνια ήταν προπομπός για το τι θα ακολουθήσει τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Βασίλη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες σε Ελλάδα & Ευρώπη με τον Ηρακλή μας!!!», αναφέρει η ανακοίνωση του Ηρακλή.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ανανέωσε ο Βασίλης Μούχλιας στον Ηρακλή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.