ΒΟΛΕΪ

Τέλος ο Σακόγλου από τον ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα
Τέλος ο Σακόγλου από τον ΠΑΟΚ

Με το ρόστερ που έφτιαξε ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, λογικό ήταν να υπάρξουν και… απώλειες στο ρόστερ. Μία από αυτές είναι ο Χάρης Σακόγλου. Ο διαγώνιος του «δικεφάλου» δεν υπολογίζεται από τον Σέρτζιου Στάνκου και έτσι λύθηκε η συνεργασία του με την ομάδα, κάτι που γνωστοποίησε με πίκρα και ο ίδιος.

Ο Σακόγλου ήθελε να μείνει στην ομάδα, όμως ο Ρουμάνος τεχνικός δεν τον έχει στα πλάνα του και ο παίκτης ψάχνει για νέο σύλλογο.

«Δυο χρόνια γεμάτα πάθος, επιτυχίες, χαρές αλλά και λύπες.. Το κεφάλαιο ΠΑΟΚ κλείνει δυστυχώς για εμένα φέτος, αν και θα ήθελα να συνεχίσω να μάχομαι για την ασπρόμαυρη φανέλα. Ευχαριστώ την ομάδα στην οποία αναδείχτηκα αλλά και ανέδειξα!! Ευχαριστώ τον κόσμο που με αγκάλιασε και την διοίκηση που με στήριξε.. Η ομάδα αυτή και ο λαός της ανήκουν πλέον στην καρδιά μου!! Ελπίζω ότι αυτό δεν είναι το αντίο… Εις το επανειδείν λοιπόν», έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος ο Σακόγλου από τον ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.