ΒΟΛΕΪ

Στην ΑΕ Κομοτηνής ο Μπανιώτης

Ο 23χρονος βολεϊμπολίστας επιστρέφει στην ομάδα μετά από πέντε χρόνια
Στην ΑΕ Κομοτηνής ο Μπανιώτης

Ο Ραφαήλ Μπανιώτης έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ στη ΑΕ Κομοτηνής, καθώς κατάγεται από την πόλη. Λόγω σπουδών έφυγε για την Θεσσαλονίκη όπου αγωνιζόταν με την ομάδα της Καλαμαριάς. Τώρα, η ομάδα της Κομοτηνής ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία και ο Μπανιώτης επέστρεψε στην ομάδα.

Ο Θρακιώτης άσος αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο και αυτή την περίοδο μετέχει στα τουρνουά μπιτς βόλεϊ, όπου κέρδισε τον τίτλο στα Μάστερς, στην Σκύρο, μαζί με τον Γιώργο Τερζόγλου.

«Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής ανακοινώνει την απόκτηση του Ραφαήλ Μπανιώτη. Ο Κομοτηναίος Αθλητής είναι γεννημένος το 1995 και έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται ως λίμπερο. Ο Ραφαήλ αποτελεί ένα δικό μας παιδί, καθώς προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας. Τελευταίος σταθμός της βολεϊκής του καριέρας στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε στο Τμήμα Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς (Α2).

Παράλληλα ασχολείται ενεργά με το Beach Volley, όπου σημειώνει διακρίσεις ενώ το φετινό καλοκαίρι μαζί έχει καταφέρει να συγκαταλέγεται μαζί με τον συμπαίχτη του Γιώργο Τερζόγλου ανάμεσα στα πιο δυνατά δίδυμα πανελληνίως. Καλωσορίζουμε τον Ραφαήλ στην οικογένεια της Α.Ε. Κομοτηνής, όπου επιστρέφει μετά από 5 χρόνια!», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην ΑΕ Κομοτηνής ο Μπανιώτης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.