ΒΟΛΕΪ

Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Χριστοφιδέλης!

Στα 41 του χρόνια υπέγραψε για άλλον ένα χρόνο στους πρωταθλητές
Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Χριστοφιδέλης!

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης στην διάρκεια της περασμένης σεζόν ρωτήθηκε αρκετές φορές για το αν θα ήταν η τελευταία της καριέρας του στο βόλεϊ. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, απάντησε στους δημοσιογράφους πως «όσο περισσότερο με ρωτάτε, τόσο περισσότερο θέλω να συνεχίσω».

Τελικά… το έκανε πράξη καθώς ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο με τους «ερυθρόλευκους» και στα 41 του χρόνια θα συνεχίζει να παίζει επαγγελματικά βόλεϊ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω για άλλη μια χρονιά σε αυτή την ομάδα, σε μια σεζόν που θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Όπως φαίνεται και από τις κινήσεις που έχουν γίνει ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει για μια ακόμη σεζόν μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στόχος μας είναι η κορυφή», είπε ο Χριστοφιδέλης.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συνεχίζει στον Ολυμπιακό ο Χριστοφιδέλης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.