ΒΟΛΕΪ

Celebrities και αθλητές κάνουν βουτιές στη …διασκέδαση

Μια πρωτοβουλία για καλό σκοπό, μετατράπηκε σε μια μοναδική εμπειρία από τον ΟΠΑΠ, με δράση, παιχνίδι και πολύ χρώμα. Οι συμμετέχοντες στον φιλανθρωπικό αγώνα beach volley “Sugar & Spike”, που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός W.I.N. HELLAS, με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ, εκτός από βουτιές στην άμμο, έκαναν και βουτιές στη …διασκέδαση, σε μια πισίνα...
Celebrities και αθλητές κάνουν βουτιές στη …διασκέδαση

Μια πρωτοβουλία για καλό σκοπό, μετατράπηκε σε μια μοναδική εμπειρία από τον ΟΠΑΠ, με δράση, παιχνίδι και πολύ χρώμα.

Οι συμμετέχοντες στον φιλανθρωπικό αγώνα beach volley “Sugar & Spike”, που διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός W.I.N. HELLAS, με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ, εκτός από βουτιές στην άμμο, έκαναν και βουτιές στη …διασκέδαση, σε μια πισίνα γεμάτη με χρωματιστά μπαλάκια.

Οι περισσότεροι από 30 celebrities, αθλητές και καλλιτέχνες, που πήραν μέρος στη διοργάνωση, έζησαν το παιχνίδι και έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Δείτε το βίντεο από τον αγώνα beach volley “Sugar & Spike”, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 σε παραλία της Αττικής:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Celebrities και αθλητές κάνουν βουτιές στη …διασκέδαση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.