ΒΟΛΕΪ

Ενίσχυση με Κιόση ο ΠΑΟΚ

Η διεθνής βολεϊμπολίστρια θα ενισχύσει τον «δικέφαλο» την νέα σεζόν
Ενίσχυση με Κιόση ο ΠΑΟΚ

Πολύ σημαντική μεταγραφή έκανε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που έχει βάλει πλώρη για την Α1 Γυναικών. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση της Ελένης Κιόση, που αφήνει το Ιταλικό πρωτάθλημα και την Τρεντίνο Ρόσα που έπαιζε στην Α2, για να αγωνιστεί στην Pre League με τον ΠΑΟΚ!

Ο «δικέφαλος» ανέβηκε φέτος από την A2 και έχει στόχο σε δεύτερη σερί άνοδο. Γι’ αυτό και προχώρησε σε μια τόσο δυνατή μεταγραφή που θα βοηθήσει τον σύλλογο στην προσπάθειά του.

Είναι αλήθεια πως το πρωτάθλημα της Pre League φέτος στις γυναίκες, θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον από την Α1 όπου η διαφορά του Ολυμπιακού με τις άλλες ομάδες, είναι χαώδης. Φέτος η δεύτερη εν τάξει κατηγορία στο γυναικείο βόλεϊ, θα έχει ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ένα δυνατό Αιγάλεω και τον Πανιώνιο.

Η Κιόση υπέγραψε για έναν χρόνο και δήλωσε για την μεταγραφή της:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα ενταχθώ στην ομάδα του ΠΑΟΚ, είναι ένας σύλλογος που έχει μεγάλα σχέδια και θέλει να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. Χαίρομαι που θα είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την υλοποίηση των στόχων μας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ενίσχυση με Κιόση ο ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.