ΒΟΛΕΪ

Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, σε απολογία ο Ολυμπιακός

Οι αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης στο βόλεϊ
Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, σε απολογία ο Ολυμπιακός

Με μικρό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τα όσα σημειώθηκαν στο τελευταίο ματς της χρονιάς κόντρα στην Νίκη Αιγινίου. Το παιχνίδι αυτό ήταν που θα έκρινε και την παραμονή στην volley league, την οποία κέρδισαν οι «πράσινοι», αλλά στην αρχή του αγώνα οι οπαδοί άναψαν καπνογόνα στο κλειστό.

Ενώ έγιναν συστάσεις δεν άλλαξαν συμπεριφορά μέχρι που απειλήθηκε να γίνει εκκένωση του γηπέδου. Τελικά μετά από ώρα συμμορφώθηκαν και η ομάδα θα πληρώσει μόλις 100 ευρώ πρόστιμο.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε απολογία για τα επεισόδια που έγιναν έξω από το πάρκινγκ του γηπέδου με την λήξη του τρίτου τελικού με τον ΠΑΟΚ. Κι εκεί δεν ήταν μεγάλης έκτασης, αλλά γράφτηκαν στην έκθεση της αστυνομίας και έτσι η ομάδα κλήθηκε σε απολογία για την Δευτέρα, 16 Ιουλίου.

Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, η αθλητική δικαστής ήταν πιο αυστηρή με τον Ερνάντο Γκόμεζ. Ο Βενεζουελάνος άσος τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού για έναν αγώνα, για την συμπεριφορά του στο ματς του Ηρακλή Χαλκίδας με τον Φοίνικα Σύρου, καθώς και πρόστιμο 350 ευρώ, καθώς βρέθηκε ένοχος για δυσφήμηση του αθλήματος, καθώς θεώρησε πως παρακίνησε τους φιλάθλους σε πράξεις βίας.

Συμφωνία ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ για διετές μνημόνιο σε ξένους και ασφαλιστικό

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό, σε απολογία ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.