ΒΟΛΕΪ

Αλλαγές ενόψει Ευρωπαϊκού η Εθνική ανδρών βόλεϊ

Για τις 12 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει των προκριματικών αγώνων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019. Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, όπου και θα γίνουν και οι αγώνες των μπαράζ. Στη 17άδα για τη...
Αλλαγές ενόψει Ευρωπαϊκού η Εθνική ανδρών βόλεϊ

Για τις 12 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει των προκριματικών αγώνων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2019.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, όπου και θα γίνουν και οι αγώνες των μπαράζ.

Στη 17άδα για τη προετοιμασία δε συμπεριλήφθηκαν οι Κοκκινάκης και Μαρούλης, ενώ επιστρέφουν οι Φράγκος, Κουμεντάκης, Πρωτοψάλτης και Τζιουμάκας.

Αναλυτικά οι αθλητές που θα έχει μαζί του ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος :

Πασαδόροι: Κωνσταντίνος Στιβαχτής, Ντίμα Φιλίποφ, Σταύρος Κασαμπαλής.

Ακραίοι: Θανάσης Πρωτοψάλτης, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Ανέστης Δαλακούρας, Κωνσταντίνος Καπετανίδης.

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας, Παναγιώτης Πελεκούδας, Παρασκευάς Τσέλιος, Γιάννης Τακουρίδης.

Διαγώνιοι: Γιώργος Τζιουμάκας, Νίκος Ζουπάνι, Αλέξανδρος Ράπτης.

Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Θεολόγος Δαρίδης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλλαγές ενόψει Ευρωπαϊκού η Εθνική ανδρών βόλεϊ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.