ΒΟΛΕΪ

Στην Ελλάδα ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ

Μετά την πολυετή παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ έχει βάλει σίγουρα τη χώρα μας στην καρδιά του. Καθώς λοιπόν κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα, για να μην είναι εντελώς ανενεργός από προπονήσεις και άσκηση, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση που του έκανε...
Στην Ελλάδα ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ

Μετά την πολυετή παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ έχει βάλει σίγουρα τη χώρα μας στην καρδιά του.

Καθώς λοιπόν κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα, για να μην είναι εντελώς ανενεργός από προπονήσεις και άσκηση, αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση που του έκανε ο πρώην συμπαίκτης του στην ΑΕ Νίκαιας, Γιώργος Αλεξανδρόπουλος και να πάνε να παίξουνε βόλεϊ στην άμμο. Όχι σε κάποια γνωστή παραλία, αλλά στα γήπεδα που διατηρεί ο πρώην διεθνής αθλητής Κώστας Ταμπουρατζής στη περιοχή του Παπάγου.

Δε τον έχουμε ξαναδεί να ασχολείται με το άθλημα του μπιτς βόλεϊ, αλλά με τα προσόντα που διαθέτει δε δυσκολεύεται να δείξει και εκεί τις ικανότητες του ο Κολομβιανός διαγώνιος.

Να θυμίσουμε ότι ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕ Νίκαιας (2004). Την επόμενη χρονιά (2005) μεταπήδησε στον Α.Ο. Παγκρατίου στον οποίο παρέμεινε για λίγους μήνες, καθώς τον χειμώνα του 2005 πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Στους πράσινους παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2010 και κατέκτησε μαζί τους ένα πρωτάθλημα (2006), τρία κύπελλα (2007, 2008, 2010) κι ένα σούπερ καπ (2007). Τα επόμενα τρία χρόνια (2010-2013) αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Τουρκίας για λογαριασμό της Άρκας, με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα (2013) κι ένα κύπελλο (2011). Την περίοδο 2013-2015, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κορέας με τους Τσεονάν Σκάιγουοκερς ενώ το 2015 επέστρεψε στο πρωτάθλημα Τουρκίας αγωνιζόμενος για την Γαλατασαράι. Το καλοκαίρι του 2016 ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό.

Την επόμενη σεζόν όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Κορέας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Ελλάδα ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.