ΒΟΛΕΪ

Θέλει να εξελιχθεί η Volleyleague

Στα πρότυπα της Superleague θέλουν να κινηθούν και στην Volleyleague. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, την ερχόμενη Τρίτη στο κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Παντελής Ταρνατώρος, θα ρίξει στο τραπέζι το ποδοσφαιρικό “VAR”, video check στο βόλεϊ. Το σύστημα τηλεοπτικής διαιτησίας που θα εφαρμοστεί στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα...
Θέλει να εξελιχθεί η Volleyleague

Στα πρότυπα της Superleague θέλουν να κινηθούν και στην Volleyleague. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, την ερχόμενη Τρίτη στο κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ, ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Παντελής Ταρνατώρος, θα ρίξει στο τραπέζι το ποδοσφαιρικό “VAR”, video check στο βόλεϊ.

Το σύστημα τηλεοπτικής διαιτησίας που θα εφαρμοστεί στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της νέας περιόδου είναι στα σχέδια και των διοικούντων του ελληνικού βόλεϊ, για την προσεχή μάλιστα, σεζόν. Και αν για την Superleague το ποσό που χρειάζεται, για στήσιμο των μηχανημάτων, ξεπερνάει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, στο βόλεϊ ο μηχανισμός (βαλιτσάκι) για κάθε γήπεδο δεν κοστίζει περισσότερο από 20 χιλιάδες ευρώ για αγορά.

Αυτό σημαίνει ότι αν η ΕΣΑΠ μπορέσει, με την οικονομική βοήθεια της Πολιτείας, να αγοράσει τα 6 βαλιτσάκια που απαιτούνται για να εξοπλιστούν ανάλογα τα ισάριθμα γήπεδα, τότε την προσεχή χρόνια η Volleyleague θα παίζει με video check όπως συμβαίνει στο Καμπιονάτο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέλει να εξελιχθεί η Volleyleague», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.