ΒΟΛΕΪ

Τα Μάστερς στο Αντίρριο

Mε τον αριθμό ρεκόρ των 72 σε άνδρες και γυναίκες θα διεξαχθεί στην παραλία του Αντιρρίου το τέταρτο τουρνουά Μάστερς του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος μπίτς βόλεϊ. Τη διοργάνωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Σέρβοι Τζγκιότζι Κλάσνιτς και Μάρκο Πλάσβιτς, πρωταθητές της Βαλκανικής ζώνης το 2017, μετά από προτροπή των αδελφών Μανδηλάρη. Οι κορυφαίες...
Τα Μάστερς στο Αντίρριο

Mε τον αριθμό ρεκόρ των 72 σε άνδρες και γυναίκες θα διεξαχθεί στην παραλία του Αντιρρίου το τέταρτο τουρνουά Μάστερς του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος μπίτς βόλεϊ.

Τη διοργάνωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Σέρβοι Τζγκιότζι Κλάσνιτς και Μάρκο Πλάσβιτς, πρωταθητές της Βαλκανικής ζώνης το 2017, μετά από προτροπή των αδελφών Μανδηλάρη. Οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας θα δώσουν το παρών στην παραλία Αντιρρίου, με τους πρωταθλητές Ελλάδας και νικητές του Θεσσαλονίκη Μάστερς Δημήτρη Νιώπα , Θοδωρή Παπαδημητρίου να επιστρέφουν στη δράση μετά από μικρή διακοπή λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Στις γυναίκες, στο Αντίρριο θα βρεθούν και οι νικήτριες του Ολυμπία Μάστερς , Πένυ Καραγκούνη, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου, καθώς και οι «χρυσές» στη Θεσσαλονίκη Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου, οι οποίες προέρχονται από τη τέταρτη θέση στο Πόρετς και στο διεθνές τουρνουά της FIVB.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα Μάστερς στο Αντίρριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.