SPORTIME BET

Οδηγός και… γκολ στο Βέχεν – Ζανκτ Πάουλι!

Στοιχηματική σεζόν, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα γραπτά που βγαίνουν από την αφεντιά μου, σημαίνει γερμανική χρονιά! Η Τσβάιτελιγκα έχει δύο αγωνιστικές ήδη στην… πλάτη της, με το έως τώρα διάβασμα να είναι καλό. Υπάρχει και Κύπελλο σήμερα με το ματς Βέχεν – Ζανκτ Πάουλι να ξεχωρίζει. Η φετινή σεζόν δεν θα είναι μόνο ιντερνετική,...
Οδηγός και… γκολ στο Βέχεν – Ζανκτ Πάουλι!

Στοιχηματική σεζόν, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα γραπτά που βγαίνουν από την αφεντιά μου, σημαίνει γερμανική χρονιά! Η Τσβάιτελιγκα έχει δύο αγωνιστικές ήδη στην… πλάτη της, με το έως τώρα διάβασμα να είναι καλό. Υπάρχει και Κύπελλο σήμερα με το ματς Βέχεν – Ζανκτ Πάουλι να ξεχωρίζει. Η φετινή σεζόν δεν θα είναι μόνο ιντερνετική, να ξέρετε. Θα έχει και μπόλικη εφημερίδα.

Η στήλη «ακατέργαστα διαμάντια» θα βρίσκεται κάθε Παρασκευή στα περίπτερα μαζί με το Sportime. Μία σελίδα όλες τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου. Μέσα σε αυτή θα υπάρχει και γερμανικό ματς, αλλά και ότι άλλο ξεχωρίζει στα υπόλοιπα μεγάλα πρωταθλήματα. Εκεί θα βρίσκετε αναλυτικά τι συνέβη την περασμένη εβδομάδα, αλλά και το συνολικό στατιστικό, με κάβα μονάδες και όλα τα κομφόρ. Η περυσινή σεζόν έκλεισε με +277 μονάδες και η φετινή ξεκίνησε επίσης με πρόσημο θετικό.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Παρακάτω επισυνάπτονται σχετικές φωτό από τη στήλη που κυκλοφορεί.


Αναλύσεις για τα γερμανικά παιχνίδια και των δύο κατηγοριών θα βρίσκεται κάθε εβδομάδα στο www.sportime.gr. Μεγάλα και απλωμένα,  όπως έχετε  συνηθίσει να διαβάζετε τις επιλογές μας από Μπουντεσλίγκα και Τσβάιτελιγκα τόσα χρόνια. Ισως να υπάρξει ένα ακόμα έντυπο, σας το φυλάω για έκπληξη. Όλα αυτά τα αναφέρω διότι τα μηνύματά σας για το που θα βρίσκετε φέτος γερμανικές αναλύσεις ήταν πολλά, αιφνιδιάστηκα κι εγώ ο ίδιος να σας πω την αλήθεια.

Ένας μικρός στοιχηματικός οδηγός ήταν τα παραπάνω. Αυτή την εβδομάδα έχει γερμανικό Κύπελλο. Το σημερινό πρόγραμμα είναι «στυφό». Δεν βγάζει άκρη, δύσκολο, αρκετά. Υπάρχει, σαφώς, αξία στο διπλό της Ζανκτ Πάουλι κόντρα στην Βέχεν. Η πρώτη ξεκινήσει με «2Χ2» στην Τσβάιτελιγκα, η έτερη έχει μόλις νίκη σε τέσσερα ματς στην 3η κατηγορία. Μιλάμε όμως για ένα σύνολο που πέρυσι έχασε τα μπαράζ για έναν βαθμό. Τόσο απείχε από την Καρλσρούη που τερμάτισε 3η. Η… ξενέρα στις πρώτες αγωνιστικές είναι κάτι φυσιολογικό. Απέναντι στην πρωτοπόρο της Τσβάιτε όμως θα έχει κίνητρο. Κίνητρο αποδείξεων για το που ανήκει.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Η Βέχεν δεν είναι εύκολη λεία και το σετ αποδόσεων είναι σωστά διαβασμένο, ασχέτως αν ξεγελάει αρχικά. Σε σημείο, βέβαια, το διπλό έχει αξία. Ουχί κάτι άλλο. Από τη στιγμή που στην Βέχεν παρέμεινε όμως ο Σέφλερ (22 γκολ πέρυσι, πρώτος σκόρερ) η επιθετική γραμμή είναι ακόμα επικίνδυνη. Συνεπώς το… σοφό, στο συγκεκριμένο ματς, είναι το γκολ εκατέρωθεν.

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

ΒΕΧΕΝ – ΖΑΝΚΤ ΠΑΟΥΛΙ   G/G    1,75

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οδηγός και… γκολ στο Βέχεν – Ζανκτ Πάουλι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…