SPORTIME BET

Πώς να μην ποντάρεις στην Εβερτον του Μάρκο Σίλβα;

Στον άσο των «ζαχαρωτών» και σε δύο παιχνίδια από το Κύπελλο Γερμανία ποντάρει ο Γεράσιμος Μανωλίδης.
Πώς να μην ποντάρεις στην Εβερτον του Μάρκο Σίλβα;

Σπάνια τέτοια εποχή προκύπτουν ευκαιρίες. Αύγουστος είναι, τα πρωταθλήματα είναι στο ξεκίνημά τους. Πιθανά είναι όλα. Ειδικά στις πρώτες αγωνιστικές. Ωστόσο ο άσος της Εβερτον του Μάρκο Σίλβα μοιάζει (και είναι) ελκυστικός.

Οι αμφιβολίες που υπήρχαν για την αδυναμία της Βέχεν στη χθεσινή αναμέτρηση με την Ζανκτ Πάουλι επιβεβαιώθηκαν. Το εκατέρωθεν σκοράρισμα πέρασε σχετικά εύκολα, μάλιστα η ομάδα από το Βισμπάντεν προκρίθηκε κιόλας!

Η μέρα σήμερα στο γερμανικό Κύπελλο είναι ιδιαίτερη. Οι αντιθέσεις ανάμεσα στις ομάδες είναι μεγάλες. Το θέμα είναι που θα σκάσει η έκπληξη, αν θα σκάσει. Πρέπει να σε ιντριγκάρει μια ομάδα, να έχει κάτι να σου πει, προκειμένου να πας κόντρα, ή να σε απωθεί το φαβορί.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Η Αϊντραχτ μετά την… σφαλιάρα από την Μπάγερν έχει ανάγκη για αποδείξεις. Πέντε γκολ στην πλάτη στον τελικό του Σούπερ Καπ, μέσα στη Φρανκφούρτη και μια άθλια παρουσία γενικώς. Ο Αντι Χίτερ είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, ο οποίος ανέλαβε μια ομάδα που την περυσινή σεζόν έπιασε peak. Δεν είναι απλό, μηδέ εύκολο. Η απότομη προσγείωση ήρθε, καιρός τώρα για να αποδείξουν οι «αετοί» το αντίθετο. Νίκη της Αϊντραχτ με χάντικαπ 1 γκολ υπέρ της Ουλμ η επιλογή μας.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Αξία υπάρχει και στο διπλό της Μάιντς. Ουδείς μπορούσε να περιμένει πως η νίκη των «καρναβαλιστών» θα πλήρωνε 2+. Δεν υπάρχει εικόνα για την ομάδα του Σβαρτς, πέρα από κάποια φιλικά. Περισσότερο σέβονται οι στοιχηματικές εταιρείες πως με την Αουε τους χωρίζει μόλις μία κατηγορία. Μόνο που οι «μωβ» δεν έχουν κάνει καλή εκκίνηση στην Τσβάιτελιγκα, την ώρα  που η Μάιντς τη φετινή σεζόν αναμένεται να έχει μια ενδιαφέρουσα ομάδα. Αρκεί, ο ιθύνων νους, Μαξίμ να θυμίσει τον παίκτη που ήταν στην Στουτγάρδη. Γίνεται; Με τον Κουντέ πίσω του υπάρχει ελπίδες, πολλές. Αξίζει το ρίσκο στη νίκη της Μάιντζ!

Το σημείο της ημέρας όμως δεν είναι άλλο από την Εβερτον. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα έβγαλε γούστα στην αναμέτρηση με την Γουλβς. Η επιθετική λογική του Πορτογάλου δεν σταμάτησε να ακολουθεί την ομάδα του, ακόμα κι όταν αυτή έμειναν με δέκα παίκτες! Σκόραραν τα «ζαχαρωτά», ωστόσο δεν άντεξαν. Το 4-3-3, που με τον Σίγκουρντσον μέσα στην τριάδα του κέντρου μπορεί να μετατραπεί σε 4-2-3-1, είναι έτσι δομημένο που τα μπακ παίζουν εξτρέμ και οι δύο ακραίοι είτε συγκλίνουν στον άξονα, είτε γίνονται δεύτεροι φορ στην περιοχή. Τον ρόλο αυτό, τον παίζει εξαιρετικά ο Ρισάρλισον. Ο άνθρωπος που σκόραρε δύο φορές με την Γουλβς.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού σκέφτεται μάλιστα να βγάλει εκτός του Σνάιντερλεν και να παίξει με τον Γκουέιγ και εσωτερικούς τους Σίγκουρντσον, Μπερνάρντ! Φουλ επίθεση ο αθεόφοβος. Απέναντί του είναι ένα σύνολο που έδειξε έφεση στο να κρατάει απαραβίαστη την εστία του, αλλά αδυναμία να σκοράρει. Η Σαουθάμπτον μοιάζει να υπολείπεται σε όλα της Εβερτον. Στην απόδοση που κυκλοφορεί ο άσος της Εβερτον δεν γίνεται να μην ποντάρει κανείς πάνω του!

Βασική επιλογή
ΕΒΕΡΤΟΝ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ     1        1,90  

Συμπλήρωμα
ΟΥΛΜ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ   2 (-1 Α. H.)   1,67

Αξίζει το ρίσκο
ΑΟΥΕ – ΜΑΪΝΤΣ     2        2,10

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πώς να μην ποντάρεις στην Εβερτον του Μάρκο Σίλβα;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…