SPORTIME BET

Ποντάρισμα σε Αννόβερο και… Μουρίνιο!

Ο Γεράσιμος Μανωλίδης κάνει στοιχηματικό παιχνίδι με το γερμανικό Κύπελλο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ποντάρισμα σε Αννόβερο και… Μουρίνιο!

Η Εβερτον του Μάρκο Σίλβα ήταν πολύ γερό στήριγμα το Σάββατο, πολύς κόσμος έπεσε πάνω της και δικαίως. Νίκη και πέρασμα ενός αρκετά υψηλού για τα δεδομένα της αναμέτρησης άσου. Το γερμανικό Κύπελλο και με το Αννόβερο και ένα ακόμα διπλό, αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοσέ Μουρίνιο θα μπουν στο σημερινό στοχηματικό ποντάρισμά μας.

Εκτός από την Εβερτον, μας δικαίωσε χθες και το καλοπληρωμένο διπλό της Μάιντζ στην έδρα της Αουε. Παρά το γεγονός πως από το 3ο λεπτά έπαιζε με δέκα η ομάδα του Σβαρτς, βρήκε τις λύσεις και κέρδισε σχετικά εύκολα. Θυμηθείτε τις χθεσινές επιτυχίες εδώ. Μόνο η Αϊντραχτ δεν βγήκε. Η αντίδρασή της δεν ήρθε ποτέ.

Η Καρλσρούη το ψάχνει, το κυνηγάει, το παλεύει. Χρόνια τώρα. Ποιος θα λησμονήσει τη… σχεδόν άνοδο κόντρα στο Αμβούργο πριν τρία χρόνια. Ένα γκολ στις καθυστερήσεις την άφησε στην Τσβάιτελιγκα και την επομένη, απογοητευμένη, έπεσε στην 3η κατηγορία στην οποία βρίσκεται ακόμα και σήμερα. Και πέρυσι, στα μπαράζ την πάτησε και δεν ανέβηκε.

Interwetten, με πρόγραμμα επιβράβευσης! 21+

Ισχυρή έδρα, κόσμος, παράδοση. Όλα τα καλά είναι με τη μεριά της Καρλσρούης, ωστόσο το Αννόβερο στην εποχή Μπράτενραϊτερ είναι πειστικό. Άνοδος, άνετη παραμονή πέρυσι, ψάχνει το κάτι παραπάνω φέτος. Απλό δεν θα είναι. Υπήρξαν απώλειες σημαντικών παικτών, κυρίως του Σανέ από την άμυνα, όμως ο «ντόπιος» Φίλκρουγκ φαίνεται να έχει αποκτήσει παρέα στην επίθεση. Στα έως τώρα φιλικά ο Ασάνο έκανε παπάδες μαζί με τον Γερμανό επιθετικό. Στα Γερμανικά ματς η καλή επίθεση μετράει και μάλιστα πολύ. Το διπλό του Αννόβερου σε τιμές διπλασιασμού δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Εμπεριέχει ρίσκο βέβαια, όχι όμως κι αυτό της Γιουνάιτεντ. Συνεχίζεται η μουρμούρα και η φημολογία περί φυγής του Ζοσέ Μουρίνιο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πάντως ξεκίνησαν νικηφόρα με την Λέστερ και η τιμή του διπλού στην έδρα της Μπράιτον είναι δίκαιη. Η εικόνα της ομάδας του Χιούτον ήταν απογοητευτική, το ρόστερ είναι περιορισμένων δυνατοτήτων, συνεπώς το διπλό της Γιουνάιτεντ αποτελεί τη βασική επιλογή της ημέρας.

Βασική επιλογή
ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ   2   1,75

Αξίζει το ρίσκο
ΚΑΛΣΡΟΥΗ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ  2  2,10

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποντάρισμα σε Αννόβερο και… Μουρίνιο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…