SPORTIME BET

Θάνος Λακιώτης: Περνάει η Γιούβε από το «Μεστάγια»

Η πολυσυζητημένη μεταγραφή της Γιουβέντους αναμένεται να κάνει την πρώτη της εμφάνιση με τη φανέλα της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ναι, στον Κριστιάνο Ρονάλντο αναφερόμαστε, ο οποίος επιστρέφει στην Ισπανία για να παίξει με τη Βαλένθια. Οι «μπιανκονέρι» τα βρήκαν λίγο σκούρα με τη Σασουόλο το περασμένο Σάββατο, όμως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1,...
Θάνος Λακιώτης: Περνάει η Γιούβε από το «Μεστάγια»

Η πολυσυζητημένη μεταγραφή της Γιουβέντους αναμένεται να κάνει την πρώτη της εμφάνιση με τη φανέλα της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ναι, στον Κριστιάνο Ρονάλντο αναφερόμαστε, ο οποίος επιστρέφει στην Ισπανία για να παίξει με τη Βαλένθια.

Οι «μπιανκονέρι» τα βρήκαν λίγο σκούρα με τη Σασουόλο το περασμένο Σάββατο, όμως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1, χάρη σε δύο τέρματα του 33χρονου. Ο Πορτογάλος πήρε μπρος κι έσπασε τη… γκίνια, καθώς κατάφερε να βρει δίχτυα μετά από 28 προσπάθειες από την αρχή του πρωταθλήματος και μετά.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Οσον αφορά τη Βαλένθια, δεν έχει κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα. Για την ακρίβεια, είναι μετριότατο, αφού δεν έχει νίκη σε τέσσερα ματς (3 ισοπαλίες και μία ήττα). Οι «νυχτερίδες» θα προσπαθήσουν να κλείσουν τους χώρους και να χτυπήσουν στην αντεπίθεση, όμως η Γιουβέντους αναμένεται να βρει τον τρόπο να σκοράρει και να φύγει με το «διπλό».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1333 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 1,70

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνος Λακιώτης: Περνάει η Γιούβε από το «Μεστάγια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Θάνος Λακιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.