SPORTIME BET

BetMan: Μπαίνουν γκολ στο «Μαντέισκι»

Μας θέλει πολύ τις τελευταίες ημέρες. Πέρασε… χαλαρά ο άσος της Γαλατασαράι με τη Λοκομοτίβ και σε καλή σχετικά απόδοση. Απόψε, όμως, θα ασχοληθούμε με ένα ματς της Τσάμπιονσιπ. Αμφότερες προέρχονται από νίκη, όμως παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία. Η Ρέντινγκ δέχεται εύκολα γκολ, αλλά σκοράρει εξίσου εύκολα. Το γεγονός αυτό, μπορεί να παρασύρει τα «καναρίνια»...
BetMan: Μπαίνουν γκολ στο «Μαντέισκι»

Μας θέλει πολύ τις τελευταίες ημέρες. Πέρασε… χαλαρά ο άσος της Γαλατασαράι με τη Λοκομοτίβ και σε καλή σχετικά απόδοση. Απόψε, όμως, θα ασχοληθούμε με ένα ματς της Τσάμπιονσιπ.

Αμφότερες προέρχονται από νίκη, όμως παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία. Η Ρέντινγκ δέχεται εύκολα γκολ, αλλά σκοράρει εξίσου εύκολα. Το γεγονός αυτό, μπορεί να παρασύρει τα «καναρίνια» κι έτσι εμείς περιμένουμε αρκετά τέρματα στο «Μαντέισκι». Χαμηλή η απόδοση, αλλά λογικό να έχει τέτοια τιμή.

708 ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΝΟΡΙΤΣ OVER 2,5 1,65

Γερ. Μανωλίδης: Στήριγμα η Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «BetMan: Μπαίνουν γκολ στο «Μαντέισκι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.