SPORTIME BET

Μπουντεσλίγκα – Προγνωστικά – Γερ. Μανωλίδης: Ποντάρισμα στην Γκλάντμπαχ

Προβλέψεις και προγνωστικά από τα παιχνίδια του Σαββάτου (22/9) στην Μπουντεσλίγκα και όχι μόνο από τον Γεράσιμο Μανωλίδη.
Μπουντεσλίγκα – Προγνωστικά – Γερ. Μανωλίδης: Ποντάρισμα στην Γκλάντμπαχ

Ευχή όλων να κάνουμε ότι και το περασμένο Σάββατο. Το απόλυτο δηλαδή στις προβλέψεις και τα προγνωστικά μας από τα παιχνίδια του Σαββάτου (22/9) στην Μπουντεσλίγκα, αλλά κι από τα άλλα μεγάλα ξένα πρωταθλήματα.

Απολογισμός

Πάντα είναι ευχάριστο να επιβεβαιώνεται η βασική σου επιλογή και συνέβη αυτό χθες με τη νίκη της Κολωνίας. Σε τιμή διπλασιασμού, αναφέραμε πως ήταν ευκαιρία απέναντι στη Σαντχάουζεν κι αυτό επιβεβαιώθηκε. Όχι όμως και τα γκολ της Στουτγκάρδης απέναντι στη Φορτούνα. Οι Σουηβοί συνεχίζουν να βρίσκονται σε αγωνιστική κρίση.

Δύσκολο πρόγραμμα
Αρκετά δύσκολες οι σημερινές αναμετρήσεις στην Μπουντεσλίγκα. Ισορροπημένα παιχνίδια τα περισσότερα, που δύσκολα βγάζεις άκρη. Παιχνίδι που είναι όλα τα αποτελέσματα πιθανά είναι αυτό ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Ντόρτμουντ. Πολλά γκολ, σίγουρα, όμως σημείο ας μην ψάξουμε καλύτερα. Στο παιχνίδι μας δεν μπήκε ούτε το ματς της Νυρεμβέργης κόντρα στο Αννόβερο. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορούν να φτιάξουν εντός έδρας οι Φράγκοι, ωστόσο είναι ένα σύνολο (και παίζει έτσι) υποδεέστερο από το Αννόβερο.

Βασική επιλογή

Οι δύο ομάδες που εντυπωσιάζουν ως τώρα με τις εμφανίσεις τους, είναι η Χέρτα και η Γκλάντμπαχ. Η πρώτη έχει και τύχη στα παιχνίδια τη, η Μπορούσια όμως κερδίζει ποδοσφαιρικά. Χαίρεσαι να τη βλέπεις. Σε πείθει πως έχει πετάξει στην άκρη τις παθογένειες των προηγούμενων ετών. Μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι η επίσκεψη στο Βερολίνο κόντρα στη συμπαγή Χέρτα, ωστόσο μιλάμε για στυλ παιχνιδιού. Ταιριάζει το αντάμωμα στην Γκλάντμπαχ και η βασική μας επιλογή θα είναι το 2 DNB.
Λοιπές αναμετρήσεις
Μια κάποια αντίδραση από την Σάλκε την αναμένουμε. Να κοντράρει την Μπάγερν; Μέχρι ένα σημείο. Οι δύο ομάδες απέχουν… χιλιόμετρα. Το ερώτημα είναι αν μπορεί να βρει ένα γκολ η ομάδα του Τεντέσκο. Φουλ αμυντικά θα παίξει (εδώ παίζει με άλλες κι άλλες ομάδες μαζεμένα, τώρα δεν θα το κάνει ο νεαρός τεχνικός;), όμως σε μια κόντρα μπορεί να κάνει τη ζημιά. Συμπαθητική απόδοση το g/g, παίζεται.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Σε  καμία περίπτωση δεν περιμέναμε τόσο έντονο τον φαβοριτισμό της Βόλφσμπουργκ κόντρα στην Φράιμπουργκ. Η τελευταία μπορεί να μην έχει κάνει θετικό ξεκίνημα, να έχει θέματα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, ωστόσο οι αποδόσεις την αδικούν. Οι «λύκοι» μπορεί να έχουν τον πρώτο λόγο, ωστόσο βάσει αποδόσεων και της δυσκολίας που έχουν να ανοίγουν κλειστές άμυνες, παίζεται η κόντρα.
*Μιας και αναφέραμε Βόλφσμπουργκ, δείτε ΕΔΩ και μια γερμανική πρόταση από τον Χοσέ.

Εκτός Γερμανίας

Από τις κύριες επιλογές όλη της συντακτικής ομάδας το διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Χετάφε. Αντίδραση και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα περιμένουμε και από την Τότεναμ στην έδρα της Μπράιτον, όπως και το να κάνει σεφτέ η ομάδα του Σάββα Παντελίδη απέναντι στον Απόλλωνα.

Βασική επιλογή
ΧΕΡΤΑ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ      2 DNB 1,90

Μονό
ΣΑΛΚΕ – ΜΠΑΓΕΡΝ  G/G     1,87

Αξίζει το ρίσκο
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ          Χ2       2,35

Εκτός Γερμανίας
ΧΕΤΑΦΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ   2          1,85
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ      1 +Οver 1,5   1,85
ΜΠΡΑΪΤΟΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ     2 + Οver 1,5  1,85

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Θάνος Λακιώτης: Περνάει από την Πάφο η ΑΕΛ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπουντεσλίγκα – Προγνωστικά – Γερ. Μανωλίδης: Ποντάρισμα στην Γκλάντμπαχ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…