SPORTIME BET

Παναγιώτης Γκαραγκάνης: η ώρα της Μπολόνια

Η Ρόμα δεν πείθει και οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Serie A.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης: η ώρα της Μπολόνια

Μπολόνια και Ρόμα έχουν κάνει προβληματικό ξεκίνημα στο ιταλικό πρωτάθλημα και η αναμέτρηση στο «Ρενάτο Νταλ’ Αρα» είναι κομβική για τη συνέχεια.

Ο Φιλίπο Ιντζάγκι βλέπει τα πράγματα να είναι το ίδιο δύσκολα και στη δεύτερη προπονητική του απόπειρα στη Serie A, μετά την πρώτη περιπέτεια στο τιμόνι της Μίλαν. Οι «ροσομπλού» έχουν μία ισοπαλία και τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ μαζί με τη Φροζινόνε είναι οι δύο «άσφαιρες» ομάδες στην πρώτη κατηγορία. Τιμωρημένος είναι ο Χιλιανός χαφ Ερικ Πούλγκαρ και δεν θα παίξει.

Από την άλλη πλευρά, η Ρόμα «κατάφερε» να έρθει ισόπαλη 2-2 με την ουραγό Κιέβο στο «Ολίμπικο», αν και προηγήθηκε με 2-0. Μεσοβδόμαδα, γνώρισε αναμενόμενη ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη με 3-0, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Ο Σουηδός τερματοφύλακας Ρόμπιν Ολσεν δεν μπορεί να «μπει» στα γάντια του Αλισον (Λίβερπουλ) και δέχεται έντονη κριτική στην Ιταλία. Πάντως, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ήταν αξιοπρεπής, καθώς μέτρησε έξι επεμβάσεις, κρατώντας το σκορ σχετικά χαμηλά.

Η Μπολόνια έχει καλό υλικό και θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση της Ρόμα, που δέχεται πάνω από δύο γκολ στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι έχουν αξιόλογους επιθετικούς (Φαλτσινέλι, Ντέστρο, Παλάσιο, Σανταντέρ) και το timing «σηκώνει» την έκπληξη.

ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΡΟΔΙ Η ΚΙΕΒΟ

Η Κιέβο δείχνει… σφυγμό. «Επέστρεψε» από το εις βάρος της 2-0 στην έδρα της Ρόμα (2-2) και στοχεύει, πλέον, στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Η Ουντινέζε έχει ξεκινήσει θετικά, αλλά δεν είναι απροσπέλαστο εμπόδιο.

ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Η Μίλαν κάνει ένα ένα βήμα εμπρός και δύο προς τα πίσω (νίκη επί της Ρόμα με 2-1, ισοπαλία στην έδρα της Κάλιαρι με 1-1). Η Αταλάντα δείχνει επηρεασμένη από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και δεν «πατάει» γερά στα πόδια της.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1919 ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΡΟΜΑ 1 4,50

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΥΑΔΑ

1917 ΚΙΕΒΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1 2,75

1954 ΜΙΛΑΝ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ OVER 2,5 1,77

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναγιώτης Γκαραγκάνης: η ώρα της Μπολόνια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.