SPORTIME BET

Παναγιώτης Γκαραγκάνης: Νάπολι, δώσε ενδιαφέρον!

ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΣΤΟ «ALLIANZ STADIUM» KAI ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ «ΔΗΛΩΣΗ» ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ
Παναγιώτης Γκαραγκάνης: Νάπολι, δώσε ενδιαφέρον!

Από πολύ νωρίς στη σεζόν, το ιταλικό πρωτάθλημα ενδέχεται να χάσει το ενδιαφέρον του αναφορικά με την κορυφή της βαθμολογίας. Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Νάπολι για την 7η αγωνιστική και μετράει, ήδη, το απόλυτο των νικών. Με μία νέα επιτυχία, θα αυξήσει τη διαφορά της από τους «παρτενοπέι» στους 6 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν ό,τι και την περυσινή σεζόν, όταν πήραν τη νίκη με 1-0 στο 90′ χάρη σε γκολ του Καλιντού Κουλιμπαλί.

Μεσοβδομάδα, η Γιουβέντους επικράτησε εύκολα της Μπολόνια με 2-0 στο Τορίνο και η Νάπολι της Πάρμα με 3-0 στο «Σαν Πάολο». O Κάρλο Αντσελότι θα αντιμετωπίσει τη «Γηραιά Κυρία» για πρώτη φορά μετά το 2009, από την εποχή που βρισκόταν στο τιμόνι της Μίλαν. Ο Ιταλός προπονητής διετέλεσε τεχνικός ηγέτης των γηπεδούχων από το 1999 μέχρι το 2001, δίχως ιδιαίτερη επιτυχία. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο, δίχως αμφιβολία. Δεν έχει «φρέσκες» απουσίες εν όψει της αναμέτρησης στο «Allianz Stadium». Από την πλευρά του, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ντόουγκλας Κόστα.

Είναι δύο ποιοτικές ομάδες και η Γιουβέντους έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Η Νάπολι είναι πάντα επικίνδυνη και θέλει να δώσει ενδιαφέρον στη Serie, όπως και να γίνει η πρώτη ομάδα που «κόβει» βαθμούς από τη… μόνιμη πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Να σημειωθεί πως στα 24 τελευταία ματς στο Μιλάνο, η Γιουβέντους έχει το πάνω χέρι με 16 νίκες. Τέσσερις νίκες έχει η Νάπολι και 4 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΚΑΛΙΑΡΙ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ

Η Ίντερ «χτίζει» νικηφόρο σερί με δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και καλύπτει το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία. Η Κάλιαρι είχε δοκάρι και «ήρωα» τον τερματοφύλακα Κράνιο (έπιασε πέναλτι στο 90’+2′), αλλά παίζει καλύτερα απ’ ό,τι δείχνει η βαθμολογική της θέση.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Αμφότερες προέρχονται από ήττα (από Γιουβέντους και Λάτσιο, αντίστοιχα) και είναι ένα σημαντικό ματς για την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Η Μπολόνια έχει το πλεονέκτημα της έδρας και τη μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς, συγκριτικά με την Ουντινέζε.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1575 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΝΑΠΟΛΙ Χ2 1,95

Η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΥΑΔΑ

1791 ΙΝΤΕΡ-ΚΑΛΙΑΡΙ GOAL 1,82

2057 ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 1 2,45

Η μεγάλη προσφορά με το Sportime Σαββάτου (29/9)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναγιώτης Γκαραγκάνης: Νάπολι, δώσε ενδιαφέρον!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.