SPORTIME BET

Τάσος Τσόλκας: Goal στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης και ΠΑΟΚ μπορούν να σκοράρουν στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και να μας στείλουν ταμείο!
Τάσος Τσόλκας: Goal στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Καλημέρα! Εδώ είμαστε και πάλι. Τέλειωσαν οι Εθνικές –για εμάς βέβαια δεν ήταν και τόσο ευχάριστη… εμπειρία- αλλά τώρα αρχίζουν εκ νέου τα πρωταθλήματα, οπότε επιστροφή στα… καθιερωμένα! Κι αυτή την αγωνιστική έχει ντέρμπι. Ντέρμπι Θεσσαλονίκης και αυτό είναι και το ματς που έχουμε ξεχωρίσει. Αρης εναντίον ΠΑΟΚ στο Χαριλάου.

Πολύ ιδιαίτερο ματς και προσοχή δεν πρέπει να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με τον αγώνα Κυπέλλου που έγινε στην Τούμπα. Βάσει αγωνιστικής κατάστασης, έμψυχου δυναμικού και φόρμας γενικότερα, ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι θα έχει τον πρώτο λόγο. Και μάλιστα τα «διπλό» για όποιον το προτιμήσει δίνεται σε πολύ καλή απόδοση (2,05). Ωστόσο, τα ντέρμπι έχουν πάντα ιδιαιτερότητες. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη δυναμική που βγάζει ο Αρης, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, όπου μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί ούτε γκολ.

Περιμένουμε τις δύο ομάδες να παίξουν για το αποτέλεσμα, αλλά θα κυνηγήσουν με μανία το γκολ και μπορούν αμφότερες να σκοράρουν. Θα πάμε στο Goal, που βρίσκουμε στο άκρως ικανοποιητικό 1,70. Να θυμίσουμε ότι ο Ερέρα για τον Άρη θα έχει κανονικά τους Κουέστα, Μπάσα, Βελέθ και Βαλεριάνο, αλλά όχι τον Δεληζήση, ενώ από τον ΠΑΟΚ είναι σίγουρα εκτός ο Μαουρίτσο και την τελευταία στιγμή θα κριθεί του Πέλκα.

ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1117  ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ                                                        GOAL               1,70

Η ΔΥΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1116  ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ                                   1Χ                     2,15/2,95

Αν ο Λεβαδειακός ψάχνει νίκη σε ένα ματς, τότε αυτό είναι το ματς με την Ξάνθη. Οι Βοιωτοί δεν έχουν περιθώρια για απώλειες. Η Ξάνθη δεν πείθει, αλλά για κάλυψη βάζουμε και το «Χ».

1118  ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                                          2                        1,35

Ο Ολυμπιακός έχει ένα βαθμό μετά τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, οπότε δεν τίθεται θέμα για το αποτέλεσμα που ψάχνει στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ θέλει βαθμούς, αλλά δεν θα τον απειλήσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τάσος Τσόλκας: Goal στο «Κλεάνθης Βικελίδης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.