SPORTIME BET

7,6 εκατ. ευρώ μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ

Τουλάχιστον 7,6 εκατ. ευρώ θα μοιράσει η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ σε έναν ή περισσότερους μεγάλους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας. Ύστερα από εννέα συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το ποσό έχει εκτοξευτεί,  δημιουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα τζακ ποτ της χρονιάς μέχρι τώρα. Το τελευταίο μεγάλο τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ είχε σημειωθεί τον περασμένο Αύγουστο,...
7,6 εκατ. ευρώ μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ

Τουλάχιστον 7,6 εκατ. ευρώ θα μοιράσει η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ σε έναν ή περισσότερους μεγάλους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας. Ύστερα από εννέα συνεχόμενες κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή, το ποσό έχει εκτοξευτεί,  δημιουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα τζακ ποτ της χρονιάς μέχρι τώρα.

Το τελευταίο μεγάλο τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ είχε σημειωθεί τον περασμένο Αύγουστο, όταν δύο «χρυσά» δελτία που παίχτηκαν σε Γρεβενά και Καλαμάτα κέρδισαν από 4,6 εκατ. ευρώ το καθένα.

Τα νέα για το νέο μεγάλο τζακ ποτ μεταφέρονται από «στόμα σε στόμα» σε όλη τη χώρα και όσο πλησιάζει η αποψινή κλήρωση των 22:00, η κίνηση στα πρακτορεία αυξάνεται κατακόρυφα. Η προθεσμία για την κατάθεση δελτίων λήγει στις 21:30.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «7,6 εκατ. ευρώ μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.