SPORTIME BET

Θάνος Λακιώτης: Το ντέρμπι στη Σίτι

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει τώρα μια επικίνδυνη έξοδο στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Τότεναμ. Το ματς αυτό κανονικά θα γινόταν στο νέο γήπεδο των «σπιρουνιών», ωστόσο τα θέματα ασφάλειας πήγαν πίσω το έργο στο Βόρειο Λονδίνο.
Θάνος Λακιώτης: Το ντέρμπι στη Σίτι

Εχει αρχίσει ήδη και ρολάρει. Τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει τα πάνω της και στοχεύει στο να επεκτείνει το σερί της.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει τώρα μια επικίνδυνη έξοδο στο «Γουέμπλεϊ» κόντρα στην Τότεναμ. Το ματς αυτό κανονικά θα γινόταν στο νέο γήπεδο των «σπιρουνιών», ωστόσο τα θέματα ασφάλειας πήγαν πίσω το έργο στο Βόρειο Λονδίνο. Το γεγονός αυτό δίνει πλεονέκτημα στους «πολίτες». Οπως και να το κάνουμε, το «Γουέμπλεϊ» δεν είναι έδρα κι αυτό δίνει την ευχέρεια στους πρωταθλητές Αγγλίας να κάνουν το παιχνίδι τους.

Οσον αφορά την ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο; Θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στην έδρα της Αϊντχόφεν, της ακυρώθηκε και κανονικό γκολ του Ντάβινσον Σάντσες, αλλά τελικά έμεινε στο 2-2.

Θα ποντάρουμε υπέρ της Σίτι. Εκτός από το λεγόμενο «μέταλλο» του πρωταθλητή, οι «πολίτες» έχουν μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ τους, ενώ την τελευταία φορά που επισκέφθηκαν αυτό το γήπεδο, είχαν κερδίσει 2-0 την Τσέλσι δια περιπάτου, κατακτώντας το Κομιούνιτι Σιλντ.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

2089. ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ          1,70

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνος Λακιώτης: Το ντέρμπι στη Σίτι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Θάνος Λακιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.