SPORTIME BET

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Μανωλίδης: Με Ντόρτμουντ!

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Σάββατο 3/11. Ξεχωρίζει το διπλό της Ντόρτμουντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ, από της σημερινές αναμετρήσεις στη Γερμανία.  Δύσκολο το υπόλοιπο ξεσκαρτάρισμα σε Bundesliga και Τσβάιτελιγκα. Απολογισμός Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, επομένως μιλάμε για κουταμάρα. Η Στουτγκάρδη έχασε ένα ακόμα παιχνίδι, δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Παραλίγο να πιάσει...
Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Μανωλίδης: Με Ντόρτμουντ!

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Σάββατο 3/11. Ξεχωρίζει το διπλό της Ντόρτμουντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βόλφσμπουργκ, από της σημερινές αναμετρήσεις στη Γερμανία.  Δύσκολο το υπόλοιπο ξεσκαρτάρισμα σε Bundesliga και Τσβάιτελιγκα.

Απολογισμός

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, επομένως μιλάμε για κουταμάρα. Η Στουτγκάρδη έχασε ένα ακόμα παιχνίδι, δεν λέει να σηκώσει κεφάλι. Παραλίγο να πιάσει εκ νέου ταρίφα τα τέσσερα γκολ, χάνοντας τελικά με 3-0 από την Αϊντραχτ. Αστοχία, πάνω που η βασική επιλογή είχε στρώσει.

Ντόρτμουντ

Στην τελευταία φάση σχεδόν του ματς κόντρα στη Χέρτα δέχτηκε την ισοφάριση την περασμένη αγωνιστική η Ντόρτμουντ. Μέσα στην εβδομάδα είχε και 120 λεπτά στο Κύπελλο, προκρίθηκε όμως. Το όποιο σοκ από το στραβοπάτημα, με δυο λόγια, ξεπεράστηκε. Σκοπός όμως για τη Ντόρτμουντ είναι να παραμείνει στην κορυφή, μία εβδομάδα πριν υποδεχθεί την Μπάγερν. Να έχει με δυο λόγια, κάτι να υπερασπιστεί απέναντι στους Βαυαρούς.

Για να συμβεί αυτό, πρέπει να περάσει από το Βόλφσμπουργκ. Μία έδρα που τα τελευταία χρόνια δεν έχει προβλήματα. Πετυχαίνει όμως τους «λύκους» σε καταπληκτική κατάσταση. Διπλό στο Ντίσελντορφ, πρόκριση στο Αννόβερο τα κατορθώματα της τελευταίας εβδομάδας για την ομάδα του Λαμπαντία. Το προβάδισμα όμως παραμένει στην Ντόρτμουντ, η οποία θα έχει εκ νέο διαθέσιμο και τον Αλκάθερ. Βασική επιλογή το ποντάρισμα στη νίκη της.

Δύσκολη η διαλογή στα υπόλοιπα παιχνίδια της Γερμανίας. Τρέχα γύρευε στα ματς Λεβερκούζεν – Χόφενχαϊμ και Χέρτα – Λειψία. Παιχνίδια που μόνο η τριπλή σε καλύπτει. Προβάδισμα νίκης υπάρχει για τη Σάλκε κόντρα στο προβληματικό Αννόβερο, αλλά… Δεν έχει την αμυντική προσήλωση της περασμένης σεζόν η ομάδα του Τεντέσκο. Ως τώρα δε, το Αννόβερο εκτός έδρας –όταν δεν χρειάζεται να δημιουργήσει δηλαδή, βρίσκει χώρους και σκοράρει. Αξίζει το ποντάρισμα στο g/g στο ματς Σάλκε – Αννόβερο.

Από τις αναμετρήσεις εκτός Γερμανίας παίζεται το διπλό της Λίβερπουλ. Διόλου εύκολο το ματς με την Αρσεναλ εκτός. Ειδικά από τη στιγμή που δεν φτάνει, πια, ούτε η ισοπαλία στην ομάδα του Κλοπ. Αν θέλει να ζορίσει μέχρι τέλους τη Σίτι, πρέπει να περάσει από εκεί. Εύκολο δεν θα είναι, ωστόσο η αργή αμυντική γραμμή των Λονδρέζων δίνει προβάδισμα τους «κόκκινους». Σε λίγο καλή μέρα να βρεθεί η επιθετική τριάδα, το διπλό θα επιβεβαιωθεί.

Βασική επιλογή
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ     2        1,85  (Interwetten)

Μονό
ΣΑΛΚΕ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ       G/G    1,77  (Interwetten)

Εκτός Γερμανίας
ΑΡΣΕΝΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  2        2,00  (Interwetten)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Μανωλίδης: Με Ντόρτμουντ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…