SPORTIME BET

Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά: Θάνος Λακιώτης: «Φρένο» από Άρσεναλ

Η πορεία πρωταθλητισμού συνεχίζεται για τη Λίβερπουλ. Εκανε το καθήκον της στο τελευταίο ματς και κέρδισε σχετικά εύκολα 4-1 την Κάρντιφ
Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά: Θάνος Λακιώτης: «Φρένο» από Άρσεναλ

Η πορεία πρωταθλητισμού συνεχίζεται για τη Λίβερπουλ. Εκανε το καθήκον της στο τελευταίο ματς και κέρδισε σχετικά εύκολα 4-1 την Κάρντιφ, αν και… ζορίστηκε όταν οι Ουαλοί είχαν μειώσει σε 2-1.
Ομως, τώρα έχουν να κάνουν με μια ανώτερη ομάδα. Με ένα σύνολο όπου τα πηγαίνει εξαιρετικά σε Αγγλία και Ευρώπη και που κάνει πολύ καλή πορεία. Η Αρσεναλ, αν και έχασε δύο βαθμούς στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, τα πηγαίνει εξαιρετικά, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε 2-1 τη Μπλάκπουλ για το Λιγκ Καπ, με τον Ουνάι Εμερι να χρησιμοποιεί τους αναπληρωματικούς του.
Φέτος, οι «κανονιέρηδες» έχουν ξεκινήσει πολύ καλά στη σεζόν και δεν θυμίζουν την ομάδα των περασμένων ετών που είχε αφεθεί στη μοίρα της και που είχε σταθερά καθοδική πορεία. Το ματς με τη Λίβερπουλ αναμένεται να καθορίσει πολλά. Ενδεχομένως να κρίνει εάν η Αρσεναλ θα καταφέρει φέτος να εξασφαλίσει μία θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας χρονιάς, μετά από απουσία δύο ετών. Οι «κόκκινοι», από την άλλη, κρατάνε το αήττητο στο πρωτάθλημα, όμως η αλήθεια είναι ότι στο «Εμιρεϊτς» κινδυνεύει να χαθεί. Επειδή, όμως, πρόκειται για δύο ομάδες με τρελό ρυθμό, δεν θα ποντάρουμε απλά στον άσο, αλλά θα βάλουμε και κάλυψη την ισοπαλία. Ακόμη κι έτσι, η απόδοση είναι εξαιρετική.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
532 ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1,70

ΔΥΑΔΑ

520 ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 2 1,90
Είναι λίγο περίεργο που η Μπόρνμουθ είναι πάνω από τη Γιουνάιτεντ στη βαθμολογία. Ομως, οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι αποφασισμένοι για να καλύψουν το χαμένο έδαφος κι έτσι θα ποντάρουμε στη νίκη τους.

531 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΠΕΡΝΛΙ 1 1,65
Η ήττα σε ντέρμπι πάντα «πονάει», ακόμη και στο Λιγκ Καπ. Αυτό θέλει να ξεπεράσει η Γουέστ Χαμ, που υποδέχεται την Μπέρνλι κι έχει ως στόχο να πάρει το τρίποντο, ώστε να ξεφύγει από τις επικίνδυνες θέσεις.

ΜΟΝΟ

533 ΓΟΥΛΒΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2 2,00
Ναι, η Τότεναμ είναι κουρασμένη από το Λιγκ Καπ. Αυτό, όμως, δε δικαιολογεί την τιμή του «διπλού» κόντρα στην επικίνδυνη, αλλά σε κακή φόρμα Γουλβς. Πιστεύουμε στους παίκτες του Ποτσετίνο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά: Θάνος Λακιώτης: «Φρένο» από Άρσεναλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Θάνος Λακιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.