SPORTIME BET

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Μανωλίδης: Θέμα εκτίμησης

Προγνωστικά γερμανικών αγώνων 9/11/2018. Τι κάνεις όταν στο πρόγραμμα οι ομάδες που αγωνίζονται δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη; Που η παράδοση, η αγωνιστική κατάσταση, τα νέα κάθε ομάδας, δεν οδηγούν σε κάποιο συμπέρασμα στα Προγνωστικά σου; Κανονικά δεν παίζεις. Εκτός και αν το ένστικτο σε οδηγήσει κάπου ή η συμπάθεια. Η εκτίμηση σε κάποια ομάδα. Φυσικά, η...
Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Μανωλίδης: Θέμα εκτίμησης

Προγνωστικά γερμανικών αγώνων 9/11/2018. Τι κάνεις όταν στο πρόγραμμα οι ομάδες που αγωνίζονται δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη; Που η παράδοση, η αγωνιστική κατάσταση, τα νέα κάθε ομάδας, δεν οδηγούν σε κάποιο συμπέρασμα στα Προγνωστικά σου; Κανονικά δεν παίζεις.

Εκτός και αν το ένστικτο σε οδηγήσει κάπου ή η συμπάθεια. Η εκτίμηση σε κάποια ομάδα. Φυσικά, η εκτίμηση κανονικά δεν πρέπει να αποτελεί κριτήριο στο ποντάρισμα ή στα Προγνωστικά σου. Στο ματς της σημερινής Bundesliga υπάρχει μια τέτοια περίπτωση.

Απολογισμός

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πως για 2ο σερί ματς κόντρα στη Βίντι θα ήταν έτσι ο ΠΑΟΚ. Τόσο κακός, χωρίς ιδέες και πλάνο. Περισσότερο σοκάρει το γεγονός πως δεν σκόραρε σε δύο ματς κόντρα στους Ούγγρους, παρά οι ήττες. Τουλάχιστον η Αστάνα κέρδισε στο φινάλε κι έτσι είχαμε1/2. Συνολικά η ευρωπαϊκή εβδομάδα έκλεισε με 3/7. Κάτω από τη βάση…

Αννόβερο

Ας επανέλθουμε όμως στην εκτίμηση. Εκτίμηση αποτελέσματος, εκτίμηση βάσει συμπάθειας, εκτίμηση… σκέτο. Υπάρχει εκτίμηση στον κόουτς του Αννόβερου. Τον Αντρέ Μπράτενραϊτερ. Ο τύπος που ανέβασε την Πάντερμπορν στην πρώτη κατηγορία, ο τύπος που οδήγησε στο Γιουρόπα Λιγκ την Σάλκε κι αυτό φάνηκε λίγο την 1η του χρονιά. Αυτός που παραλίγο να κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο με το Αννόβερο πέρυσι. Μόνο που φέτος η χρονιά δεν του βγαίνει. Όχι μόνο σε εκείνον, σε όλη την ομάδα.

Interwetten.gr, με πρόγραμμα επιβράβευσης για όλους! 21+

Δεν υπάρχει ο Φίλκρουγκ της περασμένης σεζόν. Δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός, μαζί με μια σειρά άλλων πραγμάτων που δεν βγαίνουν. Το κακό είναι πως είναι και εκτός ο Γερμανός φορ. Δεν έχουν βγει παίκτες όπως ο Γουντ. Φορ που ήρθε από το Αμβούργο. Πολυτέλεια να υπάρχει πίσω από τον Φίλκρουγκ.

Όμως το Αννόβερο παίζει καλά επιθετικά. Δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Παράγει. Το πρόβλημα είναι η άμυνα, δέχεται γκολ σαν στραγάλια. Η Βόλφσμπουργκ είναι ομάδα του χεριού του. Αρκεί να κάνει μερικά σημαντικά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Να λειτουργήσει ως ομάδα, όπως πέρυσι.

Ποντάρισμα

Οι «λύκοι» από την πλευρά τους έχουν χειρότερο (πλην όμως πιο έμπειρο) κόουτς –προσωπική κρίση σαφώς το συμπέρασμα, ένα ρόστερ που δεν παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές του και γενικώς μια πορεία ως τώρα που περισσότερο έτυχε, παρά πέτυχε. Ο άσος που διπλασιάζει σε επιλογή «ισοπαλία όχι στοίχημα», σε DNB δηλαδή, παίζεται.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στο Κύπελλο φέτος.

Από τις μικρότερες κατηγορίες της Γερμανίας υπάρχει αξία στο διπλό της Ντούισμπουργκ. Στην Τσβάιτελιγκα. Σε άσχημη κατάσταση η Σαντχάουζεν, δεν την έχει βοηθήσει καθόλου η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Τον αντίθετο δρόμο τραβούν οι «ζέβρες». Όσο περνάει ο καιρός δηλαδή βελτιώνονται, εν αντιθέσει με τους αντιπάλους τους που έχουν φθίνουσα πορεία. Κι εδώ πάμε με το 2 DNB.

Επιλογή έχουμε και από την 3η κατηγορία της Γερμανίας σήμερα. Συγκεκριμένα από την αναμέτρηση των Κίκερς Βίρτσμπουργκ κόντρα στην Τσβικάου. Επιλογή μας το εκατέρωθεν σκοράρισμα που δεν το περιμέναμε τόσο ψηλά. Οι γηπεδούχοι μόλις μία φορά δεν σκόραραν στα έξι τελευταία εντός, συνεχώς βρίσκουν δίχτυα οι φιλοξενούμενοι εσχάτως.


Μπουντεσλίγκα
ΑΝΝΟΒΕΡΟ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ          1 DNB          2,00 (Interwetten)

Τσβάιτελιγκα
ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ    2 DNB          2,25 (Interwetten)

3η κατηγορία
ΚΙΚΕΡΣ ΒΙΡΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΤΣΒΙΚΑΟΥ   G/G    1,87 (Interwetten)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Μανωλίδης: Θέμα εκτίμησης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…