SPORTIME BET

Προγνωστικά Ligue 1 | Γιώργος Καραχάλιος: Γκολ στο ντέρμπι και Παρί για το 13άρι!

Κάποτε το Μονακό – Παρί έκρινε τίτλο, τώρα είναι απλώς ένα από τα πολλά, εύκολα, ματς των παριζιάνων στο πλαίσιο του «από νίκη σε νίκη»
Προγνωστικά Ligue 1 | Γιώργος Καραχάλιος: Γκολ στο ντέρμπι και Παρί για το 13άρι!

Δεν πρέπει, ιστορικά, να έχει υπάρξει τέτοια αγωνιστική πτώση ομάδας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε λιγότερο από δύο χρόνια, η Μονακό από πρωταθλήτρια (Γαλλίας) και ομάδα που έφτασε στο τελευταίο καρέ του Τσάμπιονς Λιγκ μετατράπηκε σε ένα συνονθύλευμα που παλεύει να παραμείνει στη Λιγκ 1 (προτελευταία είναι!) και γνωρίζει ευρωπαϊκές ταπεινώσεις όπως το μεσοβδόμαδο 0-4 από την Κλαμπ Μπριζ. Η αύρα του Τιερί Ανρί ουδόλως άλλαξε κάτι, προς υπεράσπιση του «Τιτί» καλείται να μάθει (γιατί αυτό κάνει, μην γελιόμαστε) διαχειριζόμενος λειψή ομάδα, είναι πραγματικά απίστευτη η γκαντεμιά στο κομμάτι «τραυματισμοί».

Και κομπλέ βέβαια να ήταν η Μονακό θα ήταν τουλάχιστον αμφίβολο αν θα μπορούσε να ζορίσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Το «12 στα 12» των Παριζιάνων είναι ηχηρό όσο και εύγλωττο, συνιστά επίσης πανευρωπαϊκό ρεκόρ εκκίνησης στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της ηπείρου μας.

Το «13αρι» είναι το μόνο λογικό σενάριο. Αλλά, εννοείται, δεν πληρώνει καλά. Εχει νόημα να κυνηγήσουμε το αμφίσκορο σε συνδυασμό με υψηλή παραγωγικότητα. Ποντάροντας στα ψήγματα αξιοπρέπειας που έχουν απομείνει στη Μονακό, ελπίζοντας ότι θα βρει τη δύναμη να παλέψει. Κυρίως όμως στην τάση των Παριζιάνων να μην σκίζονται δα σε όλο το 90λεπτο. Το λιγότερο, το ξέρουν, το ζουν κάθε εβδομάδα, είναι υπεραρκετό εντός συνόρων.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

613    ΜΟΝΑΚΟ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ         GOAL+OVER 2,5    1,75

BET ΤΙΡ
11/12 ΦΕΤΙΝΑ ΜΑΤΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΙ ΣΥΝΔΥΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ OVER 2,5

 

ΔΥΑΔΑ

587    ΑΝΖΕ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ       1        2,85

Δεν θα μας κάνει εντύπωση αν μετά την υπέρβαση του 3-0 επί της Μαρσέιγ και σερί 11 αγώνων πρωταθλήματος χωρίς ήττα, η Μονπελιέ εμφανιστεί λίγο «άδεια». Ο «άσος» δεν είναι τόσο μακριά όσο φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση.

606    ΜΑΡΣΕΪΓ – ΝΤΙΖΟΝ      1 ΗΜ. / 1 ΤΕΛ.       1,80

Εντελώς αψυχολόγητη η Μαρσέιγ, αλλά το γεγονός ότι απέναντι της θα βρεθεί η αδύναμη Ντιζόν φαντάζει ως δώρο για να βρει μία κάποια κανονικότητα, να φτιάξει ξανά το κέφι της.

ΜΕ ΡΙΣΚΟ

608    ΡΕΝ – ΝΑΝΤ          Χ       3,10

Φουλ φορμαρισμένη η Ναντ (της έκανε απίστευτα καλό ο ερχομός του Βαλίλχοτζιτς στον πάγκο), όμως ακολουθεί τοπικό ντέρμπι με τεράστια αντιπαλότητα, κόντρα στη Ρεν. Το κλισέ «ξεκινάει από ισοπαλία» κολλάει γάντι με την περίσταση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Ligue 1 | Γιώργος Καραχάλιος: Γκολ στο ντέρμπι και Παρί για το 13άρι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Καραχάλιος

Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το 2006 το επαγγελματικό κοντέρ γράφει: GoalNews, Εξέδρα των Σπορ, Sportday και από το 2017, Sportime. Πάντα με κύριο αντικείμενο και πάθος το διεθνές ποδόσφαιρο. Εσχάτως και με έγνοιες αρχισυντάκτη. Αν τον πετύχετε κάπου, θα σας πει «football is life». Με τα break σε άλλου τύπου δημοσιογραφικά μονοπάτια (συνεργασίες με ξένα τηλεοπτικά ΜΜΕ, πολιτική επικοινωνία) να ενισχύουν παρά να αφαιρούν από αυτή του την πεποίθηση.