SPORTIME BET

LaLiga- Σ. Γιαννόπουλος: Πολλά γκολ στο “Μπαλαΐδος”

Στη μάχη ανάμεσα στη Θέλτα και τη Ρεάλ, ο νικητής θα είναι το θέαμα
LaLiga- Σ. Γιαννόπουλος: Πολλά γκολ στο “Μπαλαΐδος”

Η αύρα του… διαχειριστή Σαντιάγο Σολάρι πλανάται την τελευταία εβδομάδα πάνω από το «Μπερναμπέου» και τα αποτελέσματα για τη Ρεάλ είναι ευεργετικά στη LaLiga.

Με δύο νίκες (2-0 τη Βαγιαδολίδ, 5-0 την Πλζεν), η μουρμούρα του κόσμου των «μερένγκες» φαίνεται να υποχωρεί για την ώρα, με το πρώτο σοβαρό τεστ για τον νέο προπονητή της ομάδας να δίνεται στο «Μπαλαΐδος».

Εκεί, η «βασίλισσα» θα αντιμετωπίζει την αξιόμαχη και πάντα φιλόδοξη Θέλτα του Αντόνιο Μοχάμεντ. Μια αναμέτρηση, εφάμιλλη των προσωνυμίων των δύο ομάδων και με εντελώς πολεμική χροιά. Οι «Κέλτες» υποδέχονται τους «Βίκινγκς» (vikingos, οι οργανωμένοι της Ρεάλ) με το κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου ματς να σχετίζεται άρρηκτα με γκολ και θέαμα. Χαρακτηριστικό αποτελεί πως τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με over 3,5.

Κάτω από οποιοδήποτε πλαίσιο, είτε πρωτάθλημα, είτε Κύπελλο, οι Μαδριλένοι με την ομάδα της Γαλικίας προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις. Νικητής, τουλάχιστον τις πέντε τελευταίες φορές, συνήθως αναδεικνύεται η Ρεάλ (3 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Κάτι που οι φιλοξενούμενοι στοχεύουν να ξανακάνουν για να αφήσουν πίσω τους μια από τις πιο μαύρες περιόδους της ιστορίας τους και τα… αποκαΐδια του Λοπετέγι.

Παρόλα αυτά, οι «θέλτικος» δεν θα παραδοθούν εύκολα και μάλιστα, με τους Ασπας- Γκόμες να βρίσκονται σε εξαιρετικό φεγγάρι, δεν είναι απίθανο να κόψουν ξανά βαθμούς από την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

2005  ΘΕΛΤΑ – ΡΕΑΛ Μ. 4-6 ΓΚΟΛ    2,15

Η ΔΥΑΔΑ

1993 ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ   2     2,10

Η Βιγιαρεάλ μετρά πέντε αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο» και δεν έχει καιρό για άλλη απώλεια. Μόνο νίκη θέλει το «κίτρινο υποβρύχιο» κόντρα στην ουραγό Ράγιο που χάνει βαθμούς στις λεπτομέρειες.

1991 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ              Χ2    2,10

Η πορεία που διαγράφουν φέτος οι «περίκος», τους καθιστά ικανούς για θετικό αποτέλεσμα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Η κούραση από το μεσοβδόμαδο ευρωπαϊκό παιχνίδι πιθανόν να επηρεάσει τους Σεβιγιάνους.

Serie Α – Παναγιώτης Γκαραγκάνης: Η Μίλαν ανεβαίνει και απειλεί!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «LaLiga- Σ. Γιαννόπουλος: Πολλά γκολ στο “Μπαλαΐδος”», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.