SPORTIME BET

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Μανωλίδης: Αξία η Σάλκε

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Κυριακής 11/11. Μετά από ένα τόσο γεμάτο klassiker δεν είναι εύκολο να περιμένεις πολλά την επόμενη μέρα. Κι όμως. Το σημερινό πρόγραμμα της Bundesliga έχει… θέμα. Αρκετά ενδιαφέροντα ματς και στις δύο κατηγορίες. Απολογισμός Μετά την καλή Παρασκευή είχαμε ένα ακόμα καλύτερο Σάββατο. Μια Ντόρτμουντ για τίτλο έκανε… σμπαράλια την Μπάγερν. Φαίνεται μάλιστα πως...
Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Μανωλίδης: Αξία η Σάλκε

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Κυριακής 11/11. Μετά από ένα τόσο γεμάτο klassiker δεν είναι εύκολο να περιμένεις πολλά την επόμενη μέρα. Κι όμως. Το σημερινό πρόγραμμα της Bundesliga έχει… θέμα. Αρκετά ενδιαφέροντα ματς και στις δύο κατηγορίες.

Απολογισμός

Μετά την καλή Παρασκευή είχαμε ένα ακόμα καλύτερο Σάββατο. Μια Ντόρτμουντ για τίτλο έκανε… σμπαράλια την Μπάγερν. Φαίνεται μάλιστα πως τελειώνει άμεσα και ο Κόβατς από τους Βαυαρούς. Επιβεβαιώθηκε και ο 1 DNΒ και το 1Χ της Μπορούσια. Νωρίτερα είχε έρθει πανεύκολα και το καλοπληρωμένο συνδυαστικό στοίχημα της Κολωνίας (1 + Over).


Σάλκε

Σε καμία περίπτωση η Σάλκε δεν αποτελεί συμπάθεια της στήλης. Όχι ελέω Ντόρτμουντ, αλλά επειδή από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ντομένικο Τεντέσκο παίζει πάρα πολύ αμυντικά. Στην αναμέτρηση με την Αϊντραχτ, αυτό ίσως και να μην είναι τόσο αρνητικό.

Κι αυτό διότι η ομάδα της Φρανκφούρτης αυτή τη στιγμή παίζει με αρκετό ενθουσιασμό. Λόγω φόρμας και θετικών αποτελεσμάτων ίσως και να αγωνίζεται πιο επιθετικά από όσο πραγματικά μπορεί. Η έφεση της Σάλκε στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων και οι αποδόσεις που κυκλοφορούν μας πάνε στο 2 DNB.

Δείτε τη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα εδώ.

Στο παιχνίδι της Λειψίας κόντρα στη Λεβερκούζεν, ο άσος δικαίως δίνεται φαβορί. Σοβαρή και σταθερή στην απόδοσή της η Ρεντ Μπουλ. Ηττήθηκε από την Σέλτικ (εκτός) -μετά από δέκα αήττητα ματς- μέσα στην εβδομάδα. Η Μπάγερ από τη μεριά της είναι αυτή που θα χάσει εντός από τη Χόφενχαϊμ με 1-4 αι θα πάει στη Βρέμη να βάλει έξι στη Βέρντερ. Μία από τις νέες επιλογές που υπάρχουν στο www.pamestoixima.gr είναι η διπλή ευκαιρία και τα γκολ. Το 1Χ δηλαδή, συνδυαστικά με το over πληρώνουν αρκετά καλά. Επιλέγεται.

Από την Τσβάιτελιγκα ο άσος της Ουνιόν έχει προβάδισμα, αλλά χαμηλή απόδοση. Αυτό που δεν περιμέναμε ψηλά και το συναντάμε όμως είναι το over στο ματς του Μαγδεμβούργου κόντρα στη Ρέγκενσμπουργκ.

Βασική επιλογή
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΣΑΛΚΕ   2 DNB          2,25   (pamestoixima.gr)

Μονό
ΛΕΙΨΙΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  1Χ + Over    1,95  (pamestoixima.gr)

Τσβάιτελιγκα
ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ         Over   1,80  (pamestoixima.gr)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Υγ. Μη χάνετε κάθε Πέμπτη μαζί με το Sportime στο SportimeBet όλες τις εκτός Γερμανίας εκτιμήσεις του Γεράσιμου Μανωλίδη.

Διαβάστε προτάσεις από τη Γαλλία εδώ ??
Προγνωστικά για την Ιταλία εδώ ??
Ισπανικές προβλέψεις εδώ ??
Εδώ οι ελληνικές προτάσεις ??

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα Μανωλίδης: Αξία η Σάλκε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…